lutfen bir bakin cok kotuyum su an

keykey

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009
654
32
643
- Yurtdışı
arkadaslar bu benim ikinci tup bebegimdi yumurta toplama da 16 yumurta elde edildi hersey guzeldi buraya kadar nisanin 29 unda toplandi
neyse dollenmeye birakildi 1 mayista gule oynaya transfer gittik embriyolog 6 tanesinin dollendigini bunlardan iki tanesini transfer edecegini soyledi
transfer edilenlerde 4 hucreliydi hani bolunurken yuvarlak yuvarlak oluyorlar onlar esit degilmis neyse transferimizi olduk yani dun oldum
dediler yarinda dollenme devam ederse biz sizi ariyacagiz donduracagiz
esim beni aradi hic biri dollenmemis moralim sifirsenağlama su anda ne dusunecegimi sasirdim
aklim durdu neden yine boyle oldu
simdiki bendeki emriyolarda mi gelisimi duracak
isyan etmiyorum ama cok buyuk bir hayal kirikligi yasadim

canım en iyilerini sana transfer etmişlerdir sakın gelişimleri durmuştur diye düşünme pozitif ol zira bu süreçte moral çok önemli olurmu canım
gelişmeleri devam edip sana sıkı sıkı tutunmuşlardı inşallah hep bunun için dua et aksini düşünüp bebeklerini üzme lütfen

belki anne rahminde gelişim ortamı daha iyi ve doğal olduğundan sendekiler gelişimini sürdürüyolardır. bide bütün döllenen yumurtalar birbirlerinden farklı özelliklere sahipler bazıları gelişmiyo diye hepsi gelişmeyecek diye bişey yok. sabır acıdır, meyvesi tatlıdır

arkadaslar bu benim ikinci tup bebegimdi yumurta toplama da 16 yumurta elde edildi hersey guzeldi buraya kadar nisanin 29 unda toplandi
neyse dollenmeye birakildi 1 mayista gule oynaya transfer gittik embriyolog 6 tanesinin dollendigini bunlardan iki tanesini transfer edecegini soyledi
transfer edilenlerde 4 hucreliydi hani bolunurken yuvarlak yuvarlak oluyorlar onlar esit degilmis neyse transferimizi olduk yani dun oldum
dediler yarinda dollenme devam ederse biz sizi ariyacagiz donduracagiz
esim beni aradi hic biri dollenmemis moralim sifirsenağlama su anda ne dusunecegimi sasirdim
aklim durdu neden yine boyle oldu
simdiki bendeki emriyolarda mi gelisimi duracak
isyan etmiyorum ama cok buyuk bir hayal kirikligi yasadim

lutfen moralını bozma o embrıyoların gelısımı duracak dıe bısey yok boyle dusunme
bak sana bır ornek verıyımde moralın yerıne gelsın bıraz

bundan 3 yıl once bır arkadasımız 6 denemde hamıle kaldı ve son denemesınde 3 emrıyo ve hıcte ıyı bolunmemıs embrıyolar tup bebek merkeaınde dıyorlarkı cok az sansınız var bu embrıyoların bolunecegını sanmıyoruz ama ıstersenız transfer yapalım ama umıtlenmeyın dıyorlar arkadasımla esı cıkıyorlar merkezden denız kenarında ıkı saat aglayarak yuruyorlar ve dusunup dıyoorlarkı yaptıralım tranferı olsun tutnmazlarsa tutunmasınlar allahtan umıt kesılmez dıyorlar ve gıdıp hemen transferı yaptırıyorlar ve o 3 emrıyo suanda 3 yasında 3 tane kız cocugu.

yanı demem okı pozıtıf dusun moralını bozma aksı durumda sana zaten transfer etmezlerdı.

sen canını nie sıkıyorsun ? sadece tek döllenmiş yumurta ile hamile kalan var canım benim. sana konanlar şansının en yüksek oldukları zaten, ama 2 hücreli olanla hamile kalanı okudum ben. sen şimdi bol bol dua edeceksin dinleneceksin , kendine iyi bakacaksın. stres senin en büyük düşmanın yapma lütfen.benim 30 yumurta toplandı 20 tanesinin içi doludu, 15 döllendi, 10 donduruldu, yani % 70 ini kaybetmiştim , üzülme lütfen. önemli olan sağlıklı bir transfer yapılmış olması.

sagolun arkadaslar icimi rahatlattiniz Allah sizden razi olsun ne diyeyim
cok korktum bir anda
verdiginiz ornekler icimi rahatlatti
yumurta toplanmasindan sonra karnim ve belimdeki agrilar halen daha devam ediyor
birinci denememde boyle bir sorun yoktu

canım o ağrılar önemli değil bende de vardı geçti bende de 2. gün 4 hücreli transfer yapıldı bugün transfer sonrası 6. gün kasıklarımda hiç ağrı kalmadı sadece göğüslerim şiş hala. bende yaş nedeniyle 6 yumurta toplandı 2 tanesi döllenmiş istendiği gibi onlarda 2. gün 4 hücreli transfer edildi. benim de çok moralim bozulmuştu:1no2: ama burada bazı arkadaşlarla konuştum. benim gibi 40 yaşında olan 2 tane 2. gün transfer edilen ve hamile olan bir arkadaş var. olmayan da var tabii. daha gençler de var. yani illa olmayacak diye birşey yok. tabii hepsi 3. güne kadar gelebilselerdi çok daha iyi olurdu. ama 3. tane 8 hücreli transfer edilip hamile kalamayan da çok. embrioların doğal ortamlarında yaşama şansları daha yüksekmiş. üzülme ve bol bol du et canım a.s.

olumlu düşün canım ve dua et ...rahımde onlar gelışecek ınan .......bebişlerin senı ınş bırakmaz....

canım aynı gün olmuş transferimiz sakın moralini bozma en önemlisi stresten uzak durmak nasıl inanırsan öyle olur o yüzden bebeklerinin sağlıkla sana tutunduklarını düşün canım umarım beraber güle oynaya haber veririz sonucu

canım aynı gün olmuş transferimiz sakın moralini bozma en önemlisi stresten uzak durmak nasıl inanırsan öyle olur o yüzden bebeklerinin sağlıkla sana tutunduklarını düşün canım umarım beraber güle oynaya haber veririz sonucu

Allah hepimize sabir versin arkadaslar
hepinize ayri ayri tesekkur ederim
iki kelimeniz bile beni rahatlatmaya yetiyor inanin
sanirim esimden kaynaklaniyormus doktorun dedigine gore
bende hamile oldugum haberini buraya yazabilecekmiyim ki
boyle dedigime kizmayin
cunku 14 yasindan beri doktor doktor dolasiyorum
dogal adet hic goremedim sade ilaclarla oluyor
doktorlarindan caresiz konusmalari
benim genc kizligimi mahvetti
kucuklugumden beri benim cocugum olmaz diye dusunuyordum
artik benim icin hayellerde kalmaz
kimsenin kalmasin
sizlerin duasini bekliyorum bende burda okudugum herkez icin ediyorum

canım merhaba lütfen olumsuz düşünme benim 29 yumurtam olmuştu 17 si döllendi 4 tane transfer edildi drum sonuç alasıya kadar bana hiç bi açıklama yapmamıştı hamile olduğumu öğrendiğimde keselere bakmak için gittiğmizde drum şok geçirdi çünkü 4 üde tutmuştu ve bana söylediği şey ne biliyomusun yumurtaların kalitesizdi ben 1 tanesinin bile tutmayacağını düşünüyordum dedi o güne kadarda bana hiç bişey söylememişti kalan yumurtalarımda dondurulamadı kalitesiz olduklarından dolayı oysa ilk başta 9-8-7-6 hücreli transfer ettiğini söylemişti bende bu sayının tutması için iyi olduğunu düşünüyordum ama drum öyle düşünmüyormuş 4 hücreli tek yumurta ile hamile kalanda var canım sakın moralini bozupta ümitsizliğe kapılma çünkü ne olursa olsun herşey yaradandan güzelim o ol dedikten sonra herşey bahane zamanın gelmediysede öyle dilerim allahım dualarını ve hepimizin dualarını kabul eder sende meleğine kavuşursun canım inşallah 12 gün sonra güzel sonuçlarını alırız burdan sağlıkla kal arkadaşım

inanin artik daha iyi dusunuyorum sizlerin sayesinde
iyi ki buraya uye olmusum ilk tedavimde burayi bilmiyordum
simdi de sizlerle tanismamis olsaydim
simdi su an kesin olumsuz dusunurdum

Back
X