Lütfen bir bakın

Bluemiracle12

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2007
247
905
LARKADAŞLAR DAHA ÖNCEDE YAZDIĞIMI OKUYANLAR BİLİR,BEN LUCRİNLE TEDAVİYE BAŞLADIM,ÖNCE ONLUKTA,SONRA MENOGONLARA GEÇTİĞİM İÇİN LUCRİN 5'E DÜŞÜRÜLDÜ,YANLIZ MENOGONLARA GEÇMEDEN ÖNCE BENDE KİST VARDI ERİMEMİŞ,DR. İĞNEYLE KİSTİN İÇİNİ BOŞALTTI.AKŞAMADA 6DOZ+2SU MENOGONLARA BAŞLADIM.MENOGONLARI AKŞAM 17-18:00 ARASI VURULUYORUM.YANLIZ 2 GÜNDE BİR AKŞAMLARI MENOGONDAN SONRA BİRDEN BİRE KANAMA GELİYOR 1 SAAT SÜRÜYOR ÇOK ŞİDDETLİ BİR KANAMA SONRA KAN PIHTISI GİBİ BİRŞEY GELİYOR KANAMA DURUYOR.TAM 1 HAFTA OLDU MENOGONLARI KULLANALI.DR.3 GÜNDE BİR ALTTAN ULTRASONLA BAKIYOR YUMURTALAR GELİŞİYOR BİR SORUN YOK, SENDE KANAMA OLMAMASI LAZIM DİYOR. İLK SENDE OLUYOR DEDİ.YARIN GEL BAKALIM DEDİ,OLMAZSA RAHİM ZARINDAN PARÇA ALALIM,KÜRTAJ GİBİ DEDİ.ÖNCE BİRKAÇ TAHLİL YAPALIM DEDİ.CANIM ÇOK SIKKIN BU DURUMU YAŞAYAN ARKADAŞLAR VARMI,ARTIK TEDAVİNİN SONUNA YAKLAŞMIŞTIM.NAPICAMI ŞAŞIRDIM.NOLUR BİR AKIL VERİN.DÜNDEN BERİ AĞLIYORUM,SİNİRLERİM ÇOK BOZULDU.ACABA BU KİST BOŞALTILMASINDANMI,MENOGONDANMI.BU DURUMU YAŞAYANLAR VARSA YARDIM EDİN.senağlama
 
Son düzenleme:
yaşamadım, şahit de olmadım ama bana kiste yapılan bir müdahelenin eksikliğinden kaynaklanıyor gibi geldi.Kisti boşalttığını düşünmüş fakat tam boşaltamamış diye düşünüyorum. Benden bir tavsiye aynı doktor değilde başka bir doktora görünerek bu sorununu anlat , kendi doktorun kamufle edicektir sana karşı çünkü. Başka bir doktor gerçek olan biteni anlatı sana. İnşallah ciddi birşey değildir. Haberini bekliyorum.
 
hera cım çok geçmiş olsun canım bende menogonu 2 micro tedavisinde kullandım ama olmadı bende ..önemli bişey değildir başka bir dr a görünmelisin canım..
 
X