lutfen bir bakın

erturkesra

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
16
0
6
35
İstanbul
merhaba 7+5 gunluk hamıleyım aksam akıntıyla karısık kanamam oldu doktora gıttık dusuk rıskı var dedı ama benım kafam karıstı adet zamanıma denk gelıyor bu kanama bugunde devam edıyo ama kanama kırmızı degıl kahverengı seklınde ve az az progestan verdı onu kullanıyorum ve yatıyorum benım gıbı olan varmı paylaşırsanız sevınırım çok huzursuzum

Merhaba canım. Birkaç gün evvel bende bir korku yaşadım ve bu korkuyla kasıklarıma ağrı girdi. Ve bir saat sonra falan lavaboda kan gördüm ama kırmızı kan. Ertesi sabah hemen doktora gittim. Bebeği etkilemediğini herşeyin normal gittiğini fakat kese etrafında hafif kanama olduğunu söyledi. Bana da progestan verdi sabah akşam içiyordum. Fakat internetten araştırdığıma göre düşük için kanıtlanmış olumlu bir etkisi olmadığı yazıyordu. Ve bende geçen gece yüksek ateş yaptı. Doktoru arayıp sorduk ve o zaman keselim. Yeniden kan gelirse o zaman tekrar başlarız dedi. Ama şu anda inanılmaz korkuyorum bebeğim beni bırakıp gidicek diye. Herşey stresten oluyor, o yüzden içimizi ferah tutup dua etmekten başka yapacak bir şey yok. Bir de ben ayaklarımın altına bir kaç yastık koyup yatıyorum hep. Sadece yemek yerken ve lavaboya falan giderken kalkıyorum. Eğer bu senin içinde mümkünse bir dahaki kontrole kadar bence sende yat canım ve olumlu şeyler düşün.

Son düzenleme:
bende cok korktum canım ve hala devam edıyo akıntım korkuyorum ıcıyorum progestanı kendı doktoruma gıdıcem hafta ıcı yatıyorum aksamdan berı annemı aradım gelıyo kalkmayı dusunmuyorum bende senın gıbı

Bende pazartesi başka bir doktora gidicem. Kendi doktorum bebeğin ölçümünü falan yapamıyor. Bu yüzden bir önceki haftaya göre gelişme var mı yok mu bilemiyor. Bir de pregatanı bırak falan dedi pek kendinden emin konuşamıyor, beni rahatlatamıyor. Herşeyin hepimiz için hayırlısı olsun. Yata yata da boynum başım heryerime ağrı girdi. Daha evvel 1 düşüğüm var zaten, rahimde septumda var düşüğe sebep olan. Ama sen korkma kırmızı kan değilmiş seninki. Akıntı zaten gebelerde çok normal ve gittikçe artan bir şey. Onu dert etme sen...

insan ister istemez korkuyor allah kolaylık versın sanada canım ıkıncıymıs gercekten cok zor ınsanı cok endıselendırıyo bende acıl doktorundan pek memnun kalmadım kanamanın kesenın etrafındamı yoksa baska bıseydenmı bıle oldugunu soylemedı kendı doktoruma gıdıcem bende ama en azından su akıntıların durmasını beklıyorum senınkı kac haftalık

Kendi doktorum 5 haftalıkken boş gebelik demişti bana. Onun dediğine göre şu anda 7 haftalık ama ben bir gün sonra başka doktora daha gitmiştim ona göre ise 8 hafta 6 günlük. Pazartesi başka doktora gidicem bakalım o kaç diyecek :)

allahım sen bu doktorlardanda koru bızı. nasıl boş gebelık der nasıl anlamaz ya ıyı bır doktorda bulmak zor bende pek guvenemıyorum doktoruma ama yınede gıdıyorum ıstanbul dayım cunku daha kotu bı doktora denk gelmemek ıcın değiştirmek istemıyorum ınsallah sağlıkla kucagına alırsın canım

Son düzenleme:
Kızlar bende daha önce kürtaj oldum bir buçuk ay kanama çektm şimdi yine hamileym tam kalp atışını duyacağımız gün kesenin çevresinde kanama var dedi ve dünya başıma yıkıldı henüz şükür kan gelmedi ama kesenin çevresinde varmş çok korkuyorm progestanı 4 e çıkardı doktor korkudan ölücem artık

Canım ilk zamanlarda kesenin etrafında kanama olması normalmiş diye duydum. Gözüktü mü senin şu anda embriyon ve kaç haftalıksın?

Son düzenleme:
Canım ilk zamanlarda kesenin etrafında kanama olması normalmiş diye duydum. Gözüktü mü senin şu anda embriyon ve kaç haftalıksın?

Daha önce düşük olunca korkuyo insan ama dediğim gibi kesenin içinde olursa tehlikeliymiş benimki dıştaymş yattm geçti şükür 8+ 3 oldu bugün normal dedi doktor ama yinede geçti sanma heran herşey olabilir dikkat et dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…