Lütfen bir cvp

biriduymali

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
83
12
8
33
Mrb arkadaslar sizlere birsey sormak istiyorum lğtfen bir cevap verin bundan bundan 3 hafta önce diş cektirdim ve doktor antibiyotik igne verdi ( agrı kesici igne ile birlikte yapıldı) ve ondan bir hafta önce zaten ondan birgün önce tahlil vermiştim bişey yoktu adetimede baya vardı zaten şimdi adet olmam gerek ama olmadım hafif denilecek sekilde gögsüm agrı yok denilecek kadar belim cok kötü agrıyo cok halsızim ayaklarımın altı resmen agrıyo hani göbegimde cok az cıkmıs adetimde ılur gönegimde şislik ogluma kardesde istiyoruz ama 2 gün gecti adetimden testde yaptım sabah bişi cıkmadı şimdi umutlanmak istmiyorum da ama sorun sende diyen kocamada sürpriz yapmak istiyorum basına böyle bişi gelen varmı birde afedersiniz cok akıntı. Yok denilecek kadar var acaba yapılan şgnelerden mi yoksa hamilemiyim şimdiden cevaplar için cok tesekür ederim Allahım herkese nasip etsin evlat kokusu

Can'ım kullandığın antibiyotik ilaçsan geçikme olabilir.Çok kendini hazırlama kı sonu hayal kırıklığı olmasın bekleye reglinden 10gün geçene kadar.

inşallah hamilesindir tatlım ama stres yaptığın için de olabilir, kan tahlili yaptırma imkanın varsa bi yaptır derim, bide eşin neye göre sorun sende diyor? bunu doktor mu söyledi?

Belkide canım bilmiyorum ki yok doktor bir sorun olmadıgını söyledi cok sükür esim 5 aydır olmadı için neden olmuyo ben kendimden eminim sorun sende diyor madem öyleyse oglum nasıl oldu diyorum cevap veremiyor

Ya gecen yaptırdım baya oldu böbreklerde tas dediler ürolojiye gittim folikistmi ne var dedi böbreklerin saglıklı esim ne kşsti bu diye sordu kadın doguma sevk etti bu sefer esim bak ben demiştim diye basladı söylenmeye eve kadar agladım hemen diger hastaneye gectim sordum sadece catlamayan yumurtaya denirmiş bir sorun teşkil etmez dedi doktorum şimdide kendi canı isteyince yaklasır haftlar sonra olmayıncada suclu ben oluyorum oysaki 3.5 yasında dünya tatlısı bir oglumuz var

Canıım sen hiç kafana takma. Hiç bir sorunun yok ve inşAllah 2. çocuğunu da en yakın zamanda kucağına alırsın. Her şeyin hayırlısı olsun canım. İnş hamilesindir, bunu senin için istiyorum.

Tesekğr ederim Allahım olmayan tüm kullarına nasip etsin insallah ben ogluma hamile kalmadan önce polikist over demişti doktor ilac verdi bende kullandım bir hafta sonra 4 haftalık hamile oldugumu ögrenmiştim ve doktora gidip siz ilac verdiniz ama o gördügünüz kist degil benim bebegimmiş dedigimde oda sasrımıstı ben rabbimden diledim ıda bana nasip etti cok sükür verende alanda o hakkımda hayırlısı neyse o olsun

Esin ne kadar anlayissiz birisiymis insanin moralini alt ust ediyolar ya insallah hamilesindir arkadasim

Hayırlısı diyorum inan bana bazen 2.3 haftada bir birliktelik yasarız zaten bu hamilelik konusunda benim fikrimi almadı hersey bittikten sonra insallah hamile kalırsın dedi ve ben sok oldum bana sormadan nasıl böyle birsey yaparsın diye cevap bile vermedi

Şuan yaşadığın psikolojik şiddet kendine çok dikkat et ve moralini bozmasına izin verme güçlü ol.

yahu madem çocuğunuz var sana niye sorunlu muamelesi yapıyor hayret birşey hem seni psikolojini bozup baskılıyor hemde çatır çatır doğurmanı bekliyor. Umarım hayırlısı olsun Rabbim istediğini versin tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…