• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bir fikir verin =( anteplılerde bakarsa sevınırım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
antep hakkında yazılanları okuyunca .bu sanıyorum 5-10 sene önce yaşıdığınız birşey diye düşünüyorum...çünkü ben gidip geliyorum oraya...istanbuldan daha modern ve zengin bir şehir..türkiyenin parisi diyorlar...ve hiç öyle birşeyle karışılaşmadık..cünkü zaten oranın hanımları çok modern giyiyorlar...saçlarına ,makyajlarına çok düşünkün diye biliyorum ben

şehrin güzelliğine zenginliğine lafım yok bu yaşadıklarım 2004 ile 2009 arasında yaşananlar sizde orada öğrenci olarak yaşasaydınız birinden biri denk gelirdi emin olun bide türkiyenin değil doğunun parisi

şehrin güzelliğine zenginliğine lafım yok bu yaşadıklarım 2004 ile 2009 arasında yaşananlar sizde orada öğrenci olarak yaşasaydınız birinden biri denk gelirdi emin olun bide türkiyenin değil doğunun parisi

yok ben ögrenci olarak kalmadım ..gezmek amacı ile giderim..bir iki senedir gitmiyorum...istanbul dan farklı gelmiyor bana

yok ben ögrenci olarak kalmadım ..gezmek amacı ile giderim..bir iki senedir gitmiyorum...istanbul dan farklı gelmiyor bana

evet gezmek normal
ama yaşamak anormalleşebiliyor maalesef
ama aşagı yukarı 1-2 yıldır ilerleme var
görgülü ahlaklı duyarlı vs. olarak
eee napcan batıya cok uzaagız anca ayak uyduruyoruzkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

hatay bizim olsaydı ne batılı olurduk amasempatiksalakcinni
fikinili fikinili gezerdik:icecream:

ondan kurtul canım bir şekilde hayır gelmez....antepe gelince gitmedim ama gidenler anlata anlata bitiremezdi güzel yer diye biliyorum ......

bende gıtmedım ama korkuttular işte:gitme:neyse kısmetse gıtcez yani..
çok şükür kurtuldum dıyebılırım artık ancak yasadıgım yere gelırse bulur benı ..o da zor sımdılık istanbulda da suan..gelırse de alır payını:oklava:
zamanında terket sonra dönmuyorsun bana dıye beddua et,dönmek zorundayım sanki.bıde demıyomu ben senı terketmedım sadece sogudugum ıcın sıkıldım bıraktım:olmaz:
hersıkıldıgında böyle bırakcaksa işimiz vardı ya kurtuldum ..Allah'ın sevgılı kuluymusum..
suana kadar aıleme hıc bır sekılde olumsuz elestırı getırmedım bana guvenlerı sonsuz ..hanı bazen olurya aılemze karsı mahcup oldugumuz durumlar olabılır ama ben hıc böyle bır durum yasamadım
o yüzden ailemın karsısına cıkaracagım kısıye cok dıkkat edıyorum..ta basından ortada bırakıyorsa dıycek laf bulamıyorum zaten ne halı varsa görsün:olmaz:

ben antepe hic gitmedim sadece bir icinden gecmistim ama nedense antep.maras,adiyaman,mardin,urfa ya cok ilgim var bana cok mistik geliyor ama tabiki yasamadigim icin bilmeyecegim..sahsen ben hep antepte okumayi istemisimdir sirf kesfetmek icin ama bilmiyorum yani okula gidiyorsunuz orayida bicok kisi yaziyor bence üniversite ortami asagi yukari heryerde aynidir..kultur falan dersen ee kendi memleketinden cikinca heryerin farkli bir kültürü oluyor..biz ankaraliyiz ablam kayseride okudu ona cok degisik gelen seyler vardi ikiside icanadolu yani bence bunlara kafani takma

çok olmus dımı konuya bakmayalı :16:

antep cıkmadı
eski sevgılımse aylar gecmesıne ragmen hala arıyor
hattımı deıstm ama ortak arkadas sonucu ulastı tekrar takmıyorum da artık
uzak kalsın dye birisi var dedım hayatımda
ama hala arıyor
hıc anlamıyorum bıseyın degerı kaybettıkten sonra neden anlasılır dye
sanırım bunu hıc anlamıycam gercekten
tesekkürler hepınıze cevaplarınız ıcın:71:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back