Lütfen bir fikir verin

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
358
Arkadaşlar 4 yaşında oğlum var covid olaylarından önce kreşe gidiyordu, ama malum durumlardan dolayı babane dede beraber bakıyorlar haftanın 3 günü, ama babaanne sinirli bir yapısı var. Oğlumun en ufak laflarına takılıyor, bana neden öyle dedi yok siz mi öğretliyor sunuz? İzah ediyorum o çocuk bizede diyor sana özel değil diye, yok kadın algılamıyor, kayınpeder bile eşinin bu durumlarının farkında ama kadına gelde anlat. K.v. bakmak istemiyor ama Napayım ben başka güvenipte baktırabilceğim kimse yok. Tekrar kreşe mi vereyim, oğlumun yapısıda sinirli olmaya başladı. Napayım arkadaşlar.

Eşiniz konuşsun anlatsın. Siz yüz göz olmayın boşverin

Eşim konuştu annesiyle ama kadın gene aynı
Eğer çocuğunuza bi zararı olmuyorsa boşverin alınsın dursun. Bu zamana kreşe vermek çok çok mecbur kalmadığınız sürece iyi bi fikir değil

Sizin is durumunuz nasil?
Ucretsiz izin vs alabiliyorsanız, ekonomi durumunuz musaitse, esinizle dönüşümlü idare edin bir sure.
Mumkun degilse krese verin.

Sizin is durumunuz nasil?
Ucretsiz izin vs alabiliyorsanız, ekonomi durumunuz musaitse, esinizle dönüşümlü idare edin bir sure.
Mumkun degilse krese verin.
Ekonomik anlamda ücretsiz izin alamam şu durumda, daha öncesinde oğlum doğduğu zaman almıştım, sizin kreş demeniz nedendir hangi açıdan kreş daha iyi şu durumda size göre

Çocuğun beden sağlığı kadar en az ruh sağlığı da önemli.
Belli ki orada mutlu değil, bakan da mutlu bakmıyor.
Kreşe verin.

Kötüsün sen pissin sen diyor. K.v. çok müdahaleci bi insan benimde aram pek iyi değildir ama çocuğumun yanında dahi hakkında ileri geri konuşmam.

Çocukla konuşun

Yani bu tarz bir konuşma sürekli olağan değil zaten

Babaannesinin üzüldüğünü siz anlatın çocuk aradaki gerginliği bilir babaanneme mesafeli olur vs

Eğer sizden sorun olmadığına dair dönüt alırsa daha ılımlı olur babaanneye karşı da

Çocukla konuşun

Yani bu tarz bir konuşma sürekli olağan değil zaten

Babaannesinin üzüldüğünü siz anlatın çocuk aradaki gerginliği bilir babaanneme mesafeli olur vs

Eğer sizden sorun olmadığına dair dönüt alırsa daha ılımlı olur babaanneye karşı da
Konuşuyorum anlatıyorum; hayır anneciğim babaanne cici, seni çok seviyor, o yaşlı üzme onu; ama yok oğlum hemen hayır babaanne kötü kaka diyo, fikirlerini değiştiremiyorum

Ekonomik anlamda ücretsiz izin alamam şu durumda, daha öncesinde oğlum doğduğu zaman almıştım, sizin kreş demeniz nedendir hangi açıdan kreş daha iyi şu durumda size göre

Istenmedigim yerde kalmak istemem.
Cocugum da kalsin istemem.
Bakıcı deseniz zaten risk, madem bu riski almak zorundayım, en azından çocuk yaşıtları ile vakit gecirsin.

Ozur diliyorum ama yaşlı başlı insanlara zorla cocuk baktirmak bana cok acimasizca geliyor. Buyuk konusmak istemem, kendi çocuklarımı büyüttükten sonra torunlarima bakacagimi hic düşünmüyorum.
Insan yeri geliyor, kendi cocuguna bile tahammülü bitiyor.
Yaşlı insanin bedenen de, ruhen de gucu yetmiyor olabilir.
Bence mecbur birakmayin kadini

Kv leriyle problemlerini eşleriyle çözebilen arkadaşlarım var , hepsi çok mutlu .

Sana da tavsiye ederim , oğluşlarına yok diyemiyor hiç biri .

Kadınların yüzüne aynen annecim haklısın diyorlar , sonra oğullarını araya sokuyorlar .
Arkadaşlarımı kk ya üye yapıcam :KK53:

Bu arada oglum 3 yasında. Halası bayılıyor ona, her zaman her anlamda cok guzel bakar ve ilgilenir.
Ama oglum devamli goruntulu konuşmada agliyor. Halamla konuşmayacağım diye. Ekrana o çıkınca kafasini ceviriyor istemiyorum diyor.
Halasi uzuldugu icin, bizler devamli oyle yapma halan cici vs dedigimiz için. Yani ilgimizi cekmeyi başardığını anladığından beri, bilincli yaptigini fark ettim.
Artik kesinlikle ogluma hitaben halasini guzelleme yapmiyorum.
Esime aksam anlatiyorum halasinin olumlu seylerini mesela. Oglumun kulagina girsin diye

Ozur diliyorum ama yaşlı başlı insanlara zorla cocuk baktirmak bana cok acimasizca geliyor. Buyuk konusmak istemem, kendi çocuklarımı büyüttükten sonra torunlarima bakacagimi hic düşünmüyorum.
Insan yeri geliyor, kendi cocuguna bile tahammülü bitiyor.
Yaşlı insanin bedenen de, ruhen de gucu yetmiyor olabilir.
Bence mecbur birakmayin kadini
Zaten oğlum kreşe gidiyordu, covid dolayısıyla almak zorunda kaldım, baktırıcak bi tek k.v. var. Bu durumdan hiç hoşnut değilim zaten kv min huyunu biliyorum. Ama insan çaresiz kalınca

Kv leriyle problemlerini eşleriyle çözebilen arkadaşlarım var , hepsi çok mutlu .

Sana da tavsiye ederim , oğluşlarına yok diyemiyor hiç biri .

Kadınların yüzüne aynen annecim haklısın diyorlar , sonra oğullarını araya sokuyorlar .
Arkadaşlarımı kk ya üye yapıcam :KK53:
Eşim annesi ile konuştu ama hala durum bu

Valla bende kreş diyenlerdenim. Dikkat eden bir kreş bulursanız gönderin. Oğlu uzun gelişimi için de oldukça iyi. Zaten bunlar muhtemelen iyi günlerimiz. Kasım gibi tekrar kapanır heryer. O zamana saklayın kv kozunu ve enerjinizi. Yani ben öyle yapardım.
Ya da eşinizle dönüşümlü ayarlamaya çalışın
Biz şuan onu yapiyoruz

Back
X