Eşim konuştu annesiyle ama kadın gene aynıEşiniz konuşsun anlatsın. Siz yüz göz olmayın boşverin
Eğer çocuğunuza bi zararı olmuyorsa boşverin alınsın dursun. Bu zamana kreşe vermek çok çok mecbur kalmadığınız sürece iyi bi fikir değilEşim konuştu annesiyle ama kadın gene aynı
Kötüsün sen pissin sen diyor. K.v. çok müdahaleci bi insan benimde aram pek iyi değildir ama çocuğumun yanında dahi hakkında ileri geri konuşmam.Kv ilginç
Lakin çocuk ne diyor babaanneye de siz öğretiyorsunuz oluyor konu
İyide çocuğun psikolojisi etkileniyor benim dert ettiğim o, çocukta sinirli olmaya başladıEğer çocuğunuza bi zararı olmuyorsa boşverin alınsın dursun. Bu zamana kreşe vermek çok çok mecbur kalmadığınız sürece iyi bi fikir değil
Ekonomik anlamda ücretsiz izin alamam şu durumda, daha öncesinde oğlum doğduğu zaman almıştım, sizin kreş demeniz nedendir hangi açıdan kreş daha iyi şu durumda size göreSizin is durumunuz nasil?
Ucretsiz izin vs alabiliyorsanız, ekonomi durumunuz musaitse, esinizle dönüşümlü idare edin bir sure.
Mumkun degilse krese verin.
Kendi aileniz uzakta sanırım. Bilmiyorum ama kreşler gözümü korkutuyor. Benim bi fikrim yokİyide çocuğun psikolojisi etkileniyor benim dert ettiğim o, çocukta sinirli olmaya başladı
Kötüsün sen pissin sen diyor. K.v. çok müdahaleci bi insan benimde aram pek iyi değildir ama çocuğumun yanında dahi hakkında ileri geri konuşmam.
Konuşuyorum anlatıyorum; hayır anneciğim babaanne cici, seni çok seviyor, o yaşlı üzme onu; ama yok oğlum hemen hayır babaanne kötü kaka diyo, fikirlerini değiştiremiyorumÇocukla konuşun
Yani bu tarz bir konuşma sürekli olağan değil zaten
Babaannesinin üzüldüğünü siz anlatın çocuk aradaki gerginliği bilir babaanneme mesafeli olur vs
Eğer sizden sorun olmadığına dair dönüt alırsa daha ılımlı olur babaanneye karşı da
Ekonomik anlamda ücretsiz izin alamam şu durumda, daha öncesinde oğlum doğduğu zaman almıştım, sizin kreş demeniz nedendir hangi açıdan kreş daha iyi şu durumda size göre
Zaten oğlum kreşe gidiyordu, covid dolayısıyla almak zorunda kaldım, baktırıcak bi tek k.v. var. Bu durumdan hiç hoşnut değilim zaten kv min huyunu biliyorum. Ama insan çaresiz kalıncaOzur diliyorum ama yaşlı başlı insanlara zorla cocuk baktirmak bana cok acimasizca geliyor. Buyuk konusmak istemem, kendi çocuklarımı büyüttükten sonra torunlarima bakacagimi hic düşünmüyorum.
Insan yeri geliyor, kendi cocuguna bile tahammülü bitiyor.
Yaşlı insanin bedenen de, ruhen de gucu yetmiyor olabilir.
Bence mecbur birakmayin kadini
Eşim annesi ile konuştu ama hala durum buKv leriyle problemlerini eşleriyle çözebilen arkadaşlarım var , hepsi çok mutlu .
Sana da tavsiye ederim , oğluşlarına yok diyemiyor hiç biri .
Kadınların yüzüne aynen annecim haklısın diyorlar , sonra oğullarını araya sokuyorlar .
Arkadaşlarımı kk ya üye yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?