Lütfen bir fikir..

Yorgunhoca

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2017
73
60
3
Kizlar merhaba . Daha once de bir konu acmistim buradan devam etmek istiyorum.1 senelik evli ve 7 aylik hamileyim .Ozet gececegim kayinvalidemle kayinbabamla gorumcemle kisacasi esimin ailesiyle bizi durmadan borclandirmalari sebebiyle siddetli bir sekilde tartistik hatta kavga ettik.Ben "biz sizin borcunuzu odemekten kendimiz milyarca borclandik" diye yuzlerine vurdum ki bundan once rahatsizligimi sadece ima ediyordum artik patladim .Esimin ailesi ise oyle olmasina ragmen inkar ettiler vs vs .Smdi agustosta dogum ypcagim hamileyim diye de cok cook fazla hassas dusunup kafayi yiyorum durmadan sunlari dusunuyorum
Geldiklerinde nasil davrancam ? Icimdeki kini kustum yetmedi ne yapcagm?
Butun sulalerine gelin oglumuzun yardim etmesine engel oluyo gelin bize cemkirdi diye yaydilar yalan yanls insanlardan utaniyorum uydurduklarindan dolayi !karsilastigim akrabalara nasil aciklama yapacagim(onune gelen soruyo)
Esim hakli olmana ragmen agir konustun ama ozur dilemen gerekiyo diyo asla ozur dilemek istemiyorum bu onlari hakli gosterecek cunku
Ne yapayim? Daha huzurlu olmak icin ne yapayim ? Durmadan bak para icin kocasiyla kavga ediyo evinde huzuru yok diye sosyal medyadan laf sokuyor gorumce biz mutluyuz imajini nasil vereyim ya da vereyimmi ? El gun duydu huzursuzlugumu aha rezil oldum bittim diye dusunuyorum ne olur bir akill

Mutlu imaji verme mutlu ol.
Millete laf anlatmaya calisma.
Hakli oldugun bir konuda ileri gitsen de hakaret etmemissen ozur dileme. Gelirlerse normal bir vatandasla konusur gibi konus.
Uzun sureli agirlama. Agirlarken de kendini ve bebegini yipratma.

Kimsenin ahı kimsede kalmaz.
Geldiklerinde kendinize yakışan tavrı sergileyin. Boşverin gecmişi herşeyi.
Eşinizlede onlar yüzünden kavga etmeyin. Onlar yuvanızı her türlü huzursuz ediyor farkında değilmisiniz. Buna izin vermeyin.

Açıklama yapmak zorunda değilsin ki takma kafanı gelirlerse hoşgeldin giderlerse güle güle o kadar çok samimi olmaya gerek yok mutlu pozlarinada kanıtlama cabasinada sadece olduğunuz gibi olun eşinizle de aynı şekilde kimseyide takmayın kafaya hamileliginizin tadını çıkarın

Benim eşim calışsin siz yiyin sinir oluyorum bu tip ailelere onun da bi ailesi var uzak dursunlar bi zahmet iy yapmis sin geri adim atma!!!!
Sosyal medya vs hiç aldirmayın ne derse desin ler siz izin vermeyin yeter

ohhh ne iyi etmişsin ,akan çeşme kesildi diye sinirinden çatlıyordur onlar.Birde etraftan soranlara da ailevi bir mesele de geç.Kötü olan kazanır.Eşine de taviz verme özür felan dileme .

O yüzüne nasıl bakacağım dediğin akrabalar senin yüzüne nasıl bakacak ? Ben hiç kv gelini kotulediginde "yok kız gelinin çok iyi" diyen akrabag görmedim aksine kv ile birlikte sayıp sayistiriyorlar. Bilip bilmeden.. ya da ben de öyle oldu diye öyle sanıyorum herkesin de. Kv ile kavga edene kadar akrabaglarina hep guleryuzlu sıcakkanlı konuskandim. Kvnin beni karaladığı bı gün kulaklarımda şahit oldum ve o yakın davrandığım akrabaglari "tü senin gelinin ağzına s*cayim biz dedik sana okumuş alma baş edemezsin bize geldiğinde de suratı beş karış çok soğuk gelinin " dediler inanamadim. Ben "yüzlerine nasıl bakicam insanlar yanlış biliyor" deyip o günün gelmemesini istemek yerine hakettikleri o asık surati kendilerini küçümser tavirlarimi sergilemek için ip çekiyorum.

Hakettiler bende oyle davrandim
Herkese hakettigi davranisi sergiliyorum diyeceksin .
Gorumceyi engelle
Kv kp gelince de surat yapma ama icten de davranma biraz kalip giderler
Aslaaaaaa ozur dileme
Yoksa bu sana misliyle doner

Özür mü,haklı olduğum konuda gebertseler özür dilemem.
Ben evime de almıyorum ama sizin yok öyle bir lüksünüz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…