Kizlar merhaba . Daha once de bir konu acmistim buradan devam etmek istiyorum.1 senelik evli ve 7 aylik hamileyim .Ozet gececegim kayinvalidemle kayinbabamla gorumcemle kisacasi esimin ailesiyle bizi durmadan borclandirmalari sebebiyle siddetli bir sekilde tartistik hatta kavga ettik.Ben "biz sizin borcunuzu odemekten kendimiz milyarca borclandik" diye yuzlerine vurdum ki bundan once rahatsizligimi sadece ima ediyordum artik patladim .Esimin ailesi ise oyle olmasina ragmen inkar ettiler vs vs .Smdi agustosta dogum ypcagim hamileyim diye de cok cook fazla hassas dusunup kafayi yiyorum durmadan sunlari dusunuyorum
Geldiklerinde nasil davrancam ? Icimdeki kini kustum yetmedi ne yapcagm?
Butun sulalerine gelin oglumuzun yardim etmesine engel oluyo gelin bize cemkirdi diye yaydilar yalan yanls insanlardan utaniyorum uydurduklarindan dolayi !karsilastigim akrabalara nasil aciklama yapacagim(onune gelen soruyo)
Esim hakli olmana ragmen agir konustun ama ozur dilemen gerekiyo diyo asla ozur dilemek istemiyorum bu onlari hakli gosterecek cunku
Ne yapayim? Daha huzurlu olmak icin ne yapayim ? Durmadan bak para icin kocasiyla kavga ediyo evinde huzuru yok diye sosyal medyadan laf sokuyor gorumce biz mutluyuz imajini nasil vereyim ya da vereyimmi ? El gun duydu huzursuzlugumu aha rezil oldum bittim diye dusunuyorum ne olur bir akill