Lütfen bir okuyun ya :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi ruya.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Oooo kart kırmaları bana sorucaksın sen kaydirigubbakcemile3 ıki hattımıda kırdım. Bu kullandığım 3. hat Bunuda yemiyo valla kırmak.

Oooo kart kırmaları bana sorucaksın sen kaydirigubbakcemile3 İki hattımıda kırdım. Bu kullandığım 3. hat Bunuda yemiyo valla kırmak.

a.s Aferin bize ya hiç değilse sen ablası ve belki çevresiyle görüşüyorsun ama ben bir onunlayım nasıl yeni numaramı vercem kala kaldım yazık bana mafoldumben
Aman kırma bende hep aynı numarayı çektim ve artık adam yine çıkarır hattını sandı heralde ama bu defa telide kırdım ve yenisini almam için zaman gerek. Adam bitirdim hepten sanacak al işte bir insan kendi sonunu böyle hazırlar kendime hayranım eyvahedigeldismile

ayy bunlar nasıl tepkiler böyle..
çok ağır bence, bana göre..
nasıl bi mesaj yazmışsınız öyle..
tamam ona haklı demiyorum hatalı haber vermeliydi ama yüzük falan diyosunuz aile içinde mi takıldı bu yüzük tanışıyo musunuz?? ailesinden biri ağır hasta ise sizde kalkıp gitseydiniz. ben olsam giderdim, yüzük olmadığı halde..

gerçekten bu tepkiler çok fazla geldi bana bilemiyorum... her iki taraf içinde konuşuyorum..

ayy bunlar nasıl tepkiler böyle..
çok ağır bence, bana göre..
nasıl bi mesaj yazmışsınız öyle..
tamam ona haklı demiyorum hatalı haber vermeliydi ama yüzük falan diyosunuz aile içinde mi takıldı bu yüzük tanışıyo musunuz?? ailesinden biri ağır hasta ise sizde kalkıp gitseydiniz. ben olsam giderdim, yüzük olmadığı halde..

gerçekten bu tepkiler çok fazla geldi bana bilemiyorum... her iki taraf içinde konuşuyorum..

Hayır maalesef kendi aramızda ben onun ailesinden kimseyi tanımam,oda benim. Bazı sorunlar olduğundan aileleri henüz karıştırmak istemedik
Belki tepkim ağırdı ama sonuçta beni arayıp ablamın durumu kötü diyebilirdi ama demedi
Bilmediğim birşeyde verdiğim tepkinin hükmü zaten yoktur. Sadece hasta olduğunu biliyordum ama bu bana bir msj çekmesini engellemezdi. Bilmiyorum hatalıyım bazı yerlerde ama durduk yere değil onun hatası benimde hata yapmamı sağladı.

a.s Aferin bize ya hiç değilse sen ablası ve belki çevresiyle görüşüyorsun ama ben bir onunlayım nasıl yeni numaramı vercem kala kaldım yazık bana mafoldumben
Aman kırma bende hep aynı numarayı çektim ve artık adam yine çıkarır hattını sandı heralde ama bu defa telide kırdım ve yenisini almam için zaman gerek. Adam bitirdim hepten sanacak al işte bir insan kendi sonunu böyle hazırlar kendime hayranım eyvahedigeldismile

sırnaşık şey

sırf seni üzmek için yapılacak bir hareket...
çoluk çocuk işi...
zaten aklı başında olan biri böyle abuk bir davranış sergilemz bence

bence tepkiler biraz ağır olmus haber vermedi diye insan ayrılır mı? tabi ilişkinizi bilmediğim için belkide daha öncede cok yapmıstır bu bardağı tasıran son damladır falan ama sonucta sadece sevgilisiniz bende evlenmeden önce 2 sene flört ettim ama böyle hesap sormalar yoktu neden aramadın,haber vermedin hadi bitti ,ayrıldık al hediyelerini gibi....
bence bu kavgalar ilişkinizi yıpratır ve erkek arkadasınız bunu hep yapar nasılsa yine barısacagız der :hulya:

bence tepkiler biraz ağır olmus haber vermedi diye insan ayrılır mı? tabi ilişkinizi bilmediğim için belkide daha öncede cok yapmıstır bu bardağı tasıran son damladır falan ama sonucta sadece sevgilisiniz bende evlenmeden önce 2 sene flört ettim ama böyle hesap sormalar yoktu neden aramadın,haber vermedin hadi bitti ,ayrıldık al hediyelerini gibi....
bence bu kavgalar ilişkinizi yıpratır ve erkek arkadasınız bunu hep yapar nasılsa yine barısacagız der :hulya:

Onun için endişeleniyordum ve bunu defalarca anlatmış olmama rağmen
heleki onu üzen bir durumda beni kendinden bi haber bırakması gerçekten sinirlerimi çok gerdi.
Hesap soruyorum çünkü aynı oranda hesap veriyorum
Yıprattı zaten yeterince çok üzgün olsamda,iyi oldu diyorum
Sonuçta gerçekten çok yıprandık ve ilişkiyi zedeledik
Aynen yazdığın gibi hep yapmaya başladı ve sonda vermeyecek..
Bilmiyorum ama sanırım gerçekten bir süre görüşmemek ikimiz içinde iyi olacak
Düşünüyorum eminimki oda düşünüyordur ve eğer ararsa sıkı bir konuşma yapıcam
Olmazsa kesin bir ayrılık en doğrusu olacak Çok teşekkür ederim :)

sırf seni üzmek için yapılacak bir hareket...
çoluk çocuk işi...
zaten aklı başında olan biri böyle abuk bir davranış sergilemz bence

Yaşı 29 hatta 30 oldu söylediğin gibi ve benimde yapmaya çalıştığım gibi sadece can acıtmak için
Umarım bu ayrılık iyi yönde gelişir ve herşey düzelir :(

Yaşı 29 hatta 30 oldu söylediğin gibi ve benimde yapmaya çalıştığım gibi sadece can acıtmak için
Umarım bu ayrılık iyi yönde gelişir ve herşey düzelir :(

cnm sen aklına koyduktan sonra herşey istediğin gibi istediğin yönde gider yeterki kararlı istikrarlı ol...
rabbim herşeyin hayırlsını versin

Canımm nasıl oldunuz? Ya bu arada ne kadardır birliktesizniz ki sen ve o birbirnizin ailesinden kimseyi tanımıyosunuz. Beni bırak ailesi, yakın muhitteki bütün herkes tanımaya başladı. Annesi ve aşkım olucak bey yayın yapıyor nillete. Yani aranızda yüzük takmanız çok güzel. Bende bekledim epey yüzük taksın bana diye. Bi yüzük taktı. Onuda benden başkası var diyip ayrıldığında gururumu kurtarmak için geri verdim. Kargoyla yolladım kaydirigubbakcemile3 Kargo sırf bize çalıştı zaten. Şimdide bekliyoruz bakalım ne zaman takıcak olumunekankayizsmile Ya bu arada konu bu değildi ay pardon canım yaa sapıttım gene. Sen biran önce şu telefonunu almaya bak. Yeni hatta alınca aşkına mesaj at. Ama yanlışlıkla atmış gibi yap. Sankiyeni numaranı kız arkjadaşına veriyormuş gibi. Misal veriyorum. " Ayşe'cim meraba canım. Beni aramışsın ulaşamamışsın. Bu yeni numaram. Eskisine ne olduğunu sorma. Hadi öptüm Görüşürüz" gibi kaydirigubbakcemile3

bugüne kadar ne kadar nefrette etmiş olsam hiç bir eski erkek arkadasıma hediyelerini geri vermedim..
bana çok saçma geliyor,al mektuplarını ver mektuplarımi olayı..niye geri veriyim ki?gerekirse çöpe atarım..bugün bile kullandığım hediyeler var,kıyafetler..bana böyle bir teklifle gelinse asla gidip buluşmam geri almam..çok istiyosan çöpe at derim..

canını acıtmak için yapıyrdur kesin yoksa umursamasa direk çöpe atar sıkma canını bu senden nefret ettiği anlamına gelmiyor bence

Drama var burda be :olmaz: Destek lütfen :D:D

çöpe attım dese inanmıycaksın diye gözüne sokuyo hediyeleri. sen neden daha bi süre ayrı kalsak bilmem ne diyosun ki... def et deff... yollasan da almam de. sen kız mısın bu ne hareketler aptal de.

kusura bakma destek olmadı yazdıklarım, ama aslında en iyi desteği ben verdim anlayana. ;)))

ööff en sinir oldugum durum..bi keresinde bi sevgilim de tutturdu göndericem herseyi diye.. ya git çöpe at ama geri gönderme dedim.. yine de göndermişti..

çöpe attım dese inanmıycaksın diye gözüne sokuyo hediyeleri. sen neden daha bi süre ayrı kalsak bilmem ne diyosun ki... def et deff... yollasan da almam de. sen kız mısın bu ne hareketler aptal de.

kusura bakma destek olmadı yazdıklarım, ama aslında en iyi desteği ben verdim anlayana. ;)))

ohaoldumsmile Bunları desem var ya bidaha gölgesini bile göremem :D Aslında ağır tahrik olur arar ama sen direktson yaşattın. Seviyorum ya. Yani fyonk ben bu şekilde yani bu yazdıkların gibi sürekli konuştuğum halde bu noktadayız. Aslında baya bir alıştım gibi onsuzluğa ve sanırım bu durumda gelse bile alttan almıycam. Hediyelerimde hala gelmedi :olmaz: Bu adam hiç sözünü tutmuyor kaydirigubbakcemile3 Ayrıca saol destek oldun yeterince hiddetlendim :D

Canımm nasıl oldunuz? Ya bu arada ne kadardır birliktesizniz ki sen ve o birbirnizin ailesinden kimseyi tanımıyosunuz. Beni bırak ailesi, yakın muhitteki bütün herkes tanımaya başladı. Annesi ve aşkım olucak bey yayın yapıyor nillete. Yani aranızda yüzük takmanız çok güzel. Bende bekledim epey yüzük taksın bana diye. Bi yüzük taktı. Onuda benden başkası var diyip ayrıldığında gururumu kurtarmak için geri verdim. Kargoyla yolladım kaydirigubbakcemile3 Kargo sırf bize çalıştı zaten. Şimdide bekliyoruz bakalım ne zaman takıcak olumunekankayizsmile Ya bu arada konu bu değildi ay pardon canım yaa sapıttım gene. Sen biran önce şu telefonunu almaya bak. Yeni hatta alınca aşkına mesaj at. Ama yanlışlıkla atmış gibi yap. Sankiyeni numaranı kız arkjadaşına veriyormuş gibi. Misal veriyorum. " Ayşe'cim meraba canım. Beni aramışsın ulaşamamışsın. Bu yeni numaram. Eskisine ne olduğunu sorma. Hadi öptüm Görüşürüz" gibi kaydirigubbakcemile3

Canım birşey olduğu yok,adam beni bırak kız kardeşimin onda kalan birşeyi var ondan bile kaçıyor aradığında,en son konuştuklarında şehir dışındaydı ankarada ablasını ameliyat ettiriceklermiş falan.
Bugün 8.ay oldu yani ayrı günleri sayarsak yedi buçuk aydır beraberiz. Bizim aileler kabul etmeyecek o evlenip boşanmış çocuklu biri,benim ailem kabul etmez diye,hemde daha bu kadar zamandır biz anlaşamadık bir türlü yani birbirimizle savaşmaktan ailelerle nasıl mücadele edicezki. Şuan sadece ikimizin bilmesi daha ii.
Bu hediye göndermeler nasıl bir çaresizlikten gelir değil mi,canı yanar korkar diye düşünürüz hep.Ya canım önemli değil sonuçta konuyu başlatan benim ama paylaşım yapmak daha iyi,sen böyle yazınca benzerlikler buluyorum ufkum daha açılıyor olumunekankayizsmile Ya benim anlamadığım annesiyle bir olup yaymış falan ama neden gelmek için bekliyor hala yalnız dikkat et o bekleyişler sevgisinden götürür üzülme sonra :( Ona gerek yokki aramak istese kardeşim üzerinden yine arar sanırım veda oldu bile ben ağlıyım biraz sonra susup hayatıma devam edeyim çok öptüm görüşürüz

ööff en sinir oldugum durum..bi keresinde bi sevgilim de tutturdu göndericem herseyi diye.. ya git çöpe at ama geri gönderme dedim.. yine de göndermişti..

Merak ettim,ondan sonra bu görüşme sebebiniz oldumu?? Yani görüştünüz mü bu vesileyle

cnm sen aklına koyduktan sonra herşey istediğin gibi istediğin yönde gider yeterki kararlı istikrarlı ol...
rabbim herşeyin hayırlsını versin

Öylemi olur dersin. Aslında şunu çok iyi biliyorum ki biz bayanlar gerçekten "bitti" demezsek hiç birşey bitmiyor,eninde sonunda yine bitiren biz oluyoruz. Şimdilik kararlıyım aramıyorum,aramayıda düşünmüyorum sevgililer günündede aramazsa ki bu önemli ve nasıl önem verdiğimi biliyor,artık arasada olmaz. O ilk sevdiğim kişiydi bu sevgililer günü için çok heyecanlıydım ne bileyim bunu göz ardı etmemeli. Bakalım umarım yazdığın gibi,herşey istediğim gibi olur. Çok teşekkürler :)

Back
X