Lütfen bir şey söyleyin

ogretmen001

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mart 2015
28
0
42
Merhaba kızlar. Ben biriyle tanıştım. Aslında ismen tanıyordum ama hiç karşılaşmamıştık. Neyse biz bu zat-ı muhteremle önce birbirimizi facebooktan ekledik. Biraz yazıştık. Sonra telefon numaralarımızı birbirimize verdik. Onun yaşadığı yerle benim yaşadığım yer arasında arabayla 50 dk falan mesafe var. Bu dün kalktı beni ziyarete geldi. O kadar mutluydu ki. Elimi avucunun içine almış bırakmıyordu. Beni öptü,sarıldı bana. Artık yalnız yalnız değilsin dedi. Bugün de ben onu ziyarete gidecektim. Gezip dolaşacaktık. Ama ne hikmetse döndükten sonra ne aradı ne sordu. Aradım kaç kere çalıyor ama açmıyordu. Mesajlarıma da cevap yazmadı. Çok ağladım. Anladım ki bilerek yapıyor bunu. Ben de mesaj attım. Bana bunu yapmayacaktın dedim. Kızlar ne dersiniz? Niye böyle yapmış olabilir?

Belki de yüzyüze gelince sana ısınamadı o yuzden öyle yapmış olabilir.Ya da rahat bir insan bana göre .

bugün öğleden sonra mesaj attı.şöyle yazmış:merhaba nasılsın bir akrabam vefat etti.köye geldim.telefonumu arkadaşımın arabasında unuttum.hala köydeyim.telefonumu yeni getirdiler bana.mesajların da çok incitici. sonra konuşuruz yazmış.

bugün öğleden sonra mesaj attı.şöyle yazmış:merhaba nasılsın bir akrabam vefat etti.köye geldim.telefonumu arkadaşımın arabasında unuttum.hala köydeyim.telefonumu yeni getirdiler bana.mesajların da çok incitici. sonra konuşuruz yazmış.
Dediğim gibi başına bir şey gelmiş demek ki

ben de cevaben özür diledim çok ağladım üzüntümden hasta oldum affet başın sağolsun dedim seni merak ettim aklım sende kaldı falan yazdım daha aramadı

ben ama o aramadığı için üzüldüğümden ağladım. bu sabah onun yanına gidecektim.planımız böyleydi.düşünün.bugüne özel kıyafet aldım.öylece kaldı orada.gidemedim yanına.tek bir haber gelmedi.madem taziyeye gidecekti.gitmeden haber verseydi.ayrıca taziye evinde bile olsa bahçeye çıkıp da 2 dk arayabilir.

ben ama o aramadığı için üzüldüğümden ağladım. bu sabah onun yanına gidecektim.planımız böyleydi.düşünün.bugüne özel kıyafet aldım.öylece kaldı orada.gidemedim yanına.tek bir haber gelmedi.madem taziyeye gidecekti.gitmeden haber verseydi.ayrıca taziye evinde bile olsa bahçeye çıkıp da 2 dk arayabilir.
:KK43: erkekler genelde bayanlardan sikayet ederler ya anlamak zor diye bence onlari anlamak zor. Bende benzer seyler yasadim, acik olmali net olmali, belirsizlik uzuyor insani. Seni anlayabiliyorum neler hissettin yazmadiginda, tamamen haksiz degilsin, Sizin planiniz varmis sana haber vermeliydi giderken.

üstelik de hala aramadı.tamam taziyede ama beni de anlayın.dün 17:00 da ayrıldık.şu ana kadar sadece bir mesaj geldi ondan.

ve ben şu an ne olacağını bilmiyorum.acaba arayacak mı?bu soruya cevap bulamıyorum.kendim aramak istemiyorum.

Ohooo ortada bi cenaze var. Belki gençti kazada öldü çok ani oldu. Şok halleri vardır. İnsanın dünyayla irtibatının kesildiği. Biraz anlayışlı olun.

ne kadar cenazede de olsa bi 2 dakika da olsa araması lazım yada mesaj atması lazım

işte ben de bunu diyorum.insan bekleye bekleye çatlıyor.aradığımda meşgule atmadı.4 kere çaldı açmayınca kapattım.şimdi kuzenim kendi telefonundan yanlış numara bahanesiyle arayacak.bakalım onunkini açacak mı.

X