• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen bir seyler yazin, iyilesemiyorum

hormonlar değil bence, eşinin dikkat çekici görüntü ve karaktere sahip olması ve kendini eksik hissetmen, sanırım çok da sevgi arsızı ve ilgi bekleyen birisin bunu da bulamayınca en kötüsünü düşünmeden edemiyorsun..

Kesinlikle bir piskolağa gitmelisin saçma sapan şeyler uydurup kendin inanıyosun ve saçma olduğunuda biliyosun kendinemi güvenmiyosun kendini yetersizmi görüyosun yeterince güzel mi bulmuyoaun kendini. Yoksa eşinemi güvenmiyosun eşin çokmu çekici diğer kadınların ilgisinimi çekiyo tam olarak sorunun ne ve sorunun kiminle. Kendinlemi eşinlemi diğer kadınlarlamı

hormonlar değil bence, eşinin dikkat çekici görüntü ve karaktere sahip olması ve kendini eksik hissetmen, sanırım çok da sevgi arsızı ve ilgi bekleyen birisin bunu da bulamayınca en kötüsünü düşünmeden edemiyorsun..
Evet esim dikkat cekici biridir. Ancak benim de dis gorunusumle ilgili kompleksim yok. Fiziksel gorunutumden memnunum. Birbirimize gorunutu olarak yakisiyoruz. Statu olarak denkiz. Sorunumu yanlis anlamissiniz bence. Ben konumda fiziksel ozelliklerimizden hic bahsetmedim cunku. Sadece atlatmakta zorlandigim bir takintim var altinda mantikli bir sebep yok. Beni yipratan da bir sebep olmamasi zaten.
Bu arada cok sukur sizlerden daha anlayisli bir esim var. Bekledigim ilgi ve sevgiyi goruyorum. Beni ve evliligimizi ayakta tutan, bu hastaliktan kurtulmami saglayacak sey de onun ilgi ve sevgisi zaten. Tesekkurler yorumlariniz icin, sevgiler.

Bi yakınım da ölüm korkusu oluştu yemeden icmeden kesildi nasıl sığıcam o kabire ben diye diye aklını yitirecekti psikiyatriye götürdü eşi iki ilac verdiler simdi haline gülüyor nasil o hale geldim ben diye bence cok acil dr a gidin zira durumunuz iyi degil. :KK43: Allah yardimciniz olsun
Umarim ben de bir gun bu gunlerime guler gecerim. Caba gosteriyorum. Psikolojik tedaviye basladim ancak dogum telasesi araya girdi. Dogum sonrasi bir ilerleme kaydedemezsem tedaviye devam edecegim. Tesekkurler yorumunuz icin.

sizi eşiniz değilde,
sız mı aldattınız acaba esınızı?

Erkekler o kadar aptal varlıklar ki, eğer gerçekten bi gün aldatılırsan, şüpheye Mahal vermeyecek şekilde öğrenirsin.

Rahat ol..
Evet haklisiniz. Bu zamana kadar ben de boyle dusunurdum. Yolunda gitmeyen bir sey olursa zaten bir yerden patlak verir. Son zamanlarda en buyuk korkum aldatilip da ogrenememek iste. Akisina birakmayi yeniden ogrenmeliyim. Bu arada dunden beri cok iyiyim. Huzurluyum umarim boyle devam eder. Cok tesekkurler.

Evet esim dikkat cekici biridir. Ancak benim de dis gorunusumle ilgili kompleksim yok. Fiziksel gorunutumden memnunum. Birbirimize gorunutu olarak yakisiyoruz. Statu olarak denkiz. Sorunumu yanlis anlamissiniz bence. Ben konumda fiziksel ozelliklerimizden hic bahsetmedim cunku. Sadece atlatmakta zorlandigim bir takintim var altinda mantikli bir sebep yok. Beni yipratan da bir sebep olmamasi zaten.
Bu arada cok sukur sizlerden daha anlayisli bir esim var. Bekledigim ilgi ve sevgiyi goruyorum. Beni ve evliligimizi ayakta tutan, bu hastaliktan kurtulmami saglayacak sey de onun ilgi ve sevgisi zaten. Tesekkurler yorumlariniz icin, sevgiler.
Bunun bilinçaltında mutlaka bi sebebi olmalı adam sana karşı güvenini sarsıcak hiç bişey yapmadı hiç bi problem yok ama sen bi şekilde aldatıldığını düşünüyosun bu seni gerçekten yıpratır

bu insanın kendini koruma şekli sizin fobiniz aldatılmak ve bundan sonra haberiniz olması bu yüzden bilinçaltınız size oyun oynuyor ... ama hayatta herşeyi bilemezsiniz herşeye hazırlıklı olamazsınız bunu öğrenmelisiniz bazı şeyler aniden büyük şok olarak yaşanır ve unutulur ya da unutulmaz akışına bırakın ...
Evet akisina birakmayi ogrenmeye calisiyorum. Her sey insanlar icin cok haklisiniz. Ama ben ortaya cikmamasindan cok korkuyorum iste. Asil korkum bu. Umarim gecicidir. Cok tesekkurler yorumunuz icin.

çok güvenme sevgi de geçici olabilir, hele de sürekli bu sevgi tartışılıyorsa. seni bu takıntıya sürükleyen illaki olumsuzluklar var ama ARANIZDA kalsın. bizim eşimizden daha anlayışlı eşini kaybetmek istemiyorsan iyileş.sevgiler

Bunu bir arkadas daha sordu. Neden sordugunuzu merak ettim acikcasi. Hayir cok sukur boyle bir yanlis yapmadim.
çünkü bu kadar hiç ugruna bunları dusunmenız kurmanız ınanmanız uzulmenız bana normal gelmıyor

Bunun bilinçaltında mutlaka bi sebebi olmalı adam sana karşı güvenini sarsıcak hiç bişey yapmadı hiç bi problem yok ama sen bi şekilde aldatıldığını düşünüyosun bu seni gerçekten yıpratır
Ben kendimi bildim bileli babam hep annemi aldatti. Psikolog bilinc altinda yatan sebebin bu oldugunu, hamilelik de eklenince bu hale geldigimi soyledi. Umarim iyilesirim. Tesekkurler yorumunuz icin.

Hayatınızın en güzel günleri ya :anneadayı: bence bebeğinize odaklanın boşverin bunları Hayatta neyi çağırırsa o geliyor insanın başına bence çekilmez dırdırcı bir eş olup hayatı eşinize zehir edeceğinize tatlı bir eş olun ki eşiniz size daha çok aşık olsun :KK200:

çok güvenme sevgi de geçici olabilir, hele de sürekli bu sevgi tartışılıyorsa. seni bu takıntıya sürükleyen illaki olumsuzluklar var ama ARANIZDA kalsın. bizim eşimizden daha anlayışlı eşini kaybetmek istemiyorsan iyileş.sevgiler
Sevgisi gecici ya da kalici demedim su ana kadar sevgisini hissettim dedim. Bir de kocalariniz anlayissiz demedim. Esim SIZden daha anlayisli dedim biraz yorumunuzdan incindigim icin. Yoksa ben kocanizi tanimam, evli misiniz onu bile bilmiyorum. Butun gayretim iyilesmek icin. Dunden beri de iyi hissediyorum kendimi. Yorumunuz icin tesekkurler, sevgiler.

çünkü bu kadar hiç ugruna bunları dusunmenız kurmanız ınanmanız uzulmenız bana normal gelmıyor
Inanin normal olmadigimin farkindaydim. Bunu baskalarindan da duymak istedim. Tek tesellim su an normal olmadigimi bilmem. Tesekkurler yorumunuz icin.

Hayatınızın en güzel günleri ya :anneadayı: bence bebeğinize odaklanın boşverin bunları Hayatta neyi çağırırsa o geliyor insanın başına bence çekilmez dırdırcı bir eş olup hayatı eşinize zehir edeceğinize tatlı bir eş olun ki eşiniz size daha çok aşık olsun :KK200:
Cok pozitifsiniz cok tesekkurler. Dediginizi yapma karari aldim zaten umarim basarili olurum. Sevgiler.

Bence öncelikle eşiniz sizi aldatırsa ne olur.Neden buna bukadar anlam yüklüyorsunuz, bunun dünyanın sonu olmadığını kabullenin öncelikle sonrada salın gitsin.
Sorununuz psikolojik bunu kabullenin ve böyle dürtüler geldiğinde umursamamaya çalışın.

Bence Anksiyete olmuşsun. Aynı durum bende de vardı. Yazdıkların o kadar tanıdık geldi ki. 6 aylık ilaç tedavisi ile geçti ve rahatladım. Ama hamilesin ve sonrasında emzirme dönemin var. Bir psikiyatriste gitmeni tavsiye ederim.

Bence öncelikle eşiniz sizi aldatırsa ne olur.Neden buna bukadar anlam yüklüyorsunuz, bunun dünyanın sonu olmadığını kabullenin öncelikle sonrada salın gitsin.
Sorununuz psikolojik bunu kabullenin ve böyle dürtüler geldiğinde umursamamaya çalışın.
Esim beni aldatirsa elbette cok uzulurum ama inanin en azindan ne yapacagimi bilirim. Ama su an yasadifim durum aldatilmaktan beter. Evet sorunum psikolojik. Onceden takip ettigim seyler vardi. Bugun hic takip etmedim. Farkli seylerle mesgul oluyor ve hic ilgilenmiyorum.

Bence Anksiyete olmuşsun. Aynı durum bende de vardı. Yazdıkların o kadar tanıdık geldi ki. 6 aylık ilaç tedavisi ile geçti ve rahatladım. Ama hamilesin ve sonrasında emzirme dönemin var. Bir psikiyatriste gitmeni tavsiye ederim.
Gercekten mi? Inan bunu duyduguma cok sevindim. Peki sizinki aldatilma kaygisi miydi? Farkli bir konuda miydi kaygilariniz. Gecmis olsun bu arada. Allah bir daha yasatmasin

Back
X