lutfen bır yol gosterın

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
163
İstanbul
merhabalar
ben 17 yasında lıse 3.sınıf yanı 11.sınıf ogrencısıyım
seneye sınava gırecegım
gırecegım ama ben cok umutsuzum
bu zamana kadar hıc cok calısan bır ogrencı olmadım bununda pısmanlıgını yasıyorum su an nedense su andan ıtıbaren calıssam da bısey yapamıcakmıs gıbı hıssedıyorum
sayısal bolumde okuyorum ama dıl bolumu secmedıgıme cok pısmanım keske secseydım dıyorum ama artık cok gec heralde demıcem cunku bunu sıze sormak ıstıyorum
sızce zor mu
ıngılızce temelım var sınıfta hep en yuksek notları alıyorum dıllere karsı ılgım var ve yetegım de oldugunu dusunuroyorum
sızce yapabılırmıyım?
Bu yaz dılkoya falan gıtsem delı gıbı ıngılızce kıtapları alıp calıssam olmaz mı? Lutfen bana bır yol gosterın

ooooooo bi yıl değil isteyen 5 aydada çok şey yapabilir canım
bence hemen çalışmalarar başla
geçmiş geçmişte kaldı bugune bak ;)

:( bir öğretmen olarak fikrimi yazayım..dil bölümünden kazanmak daha zor..çünkü giren adaylar dili ful çıkarıp üstüne diğer bölümlerle fark atmaya yarışıyorlar..hal böyleyken sen henüz dili öğreneceksin daha 10.sınıfın başındasın görünüyor..umudunu kırmayayım ama...
neden sayısal dan kendini geliştirmeyi düşünmüyorsun?alanınla barışık olsan daha mantıklı değil mi?

Aynı yaştayız ben de 11. sınıfım canım. Kesinlikle geç değil hiçbir şey içiin. Koskoca 1 sene daha var önümüzde. Bütün müfredatı bile istersen sular seller gibi öğrenirsin

Hic birsey icin gec degil. Meslek lisesi cikisliyim hayatim boyunca hep tesekkur aldim takdir almadim
Meslek lisesinden cikip universite kazanmak ne kazar zordur azcok bilirsiniz simdi istanbul universitesinde okudugum bolumden farkli, hayalim olan seyi okuyorum
Bir yilda cok sey basarabilirsin istegin dogrultusunda devam et

sayısal bölüm temelde iyi ise başarılabilir bir bölümdür. dilde temelim var demişsin. mutlu olabileceğin bir yol çiz derim ben. bu da bir başlangıç olur senin için. hiç bir şey için geç değildir.

Teşekkür ederim yorumlarınıza alıntı yapamadığım icin bu sekilde yazmaliyim kusura bakmayin sda01: haklısını zor bisey meslek liselerine hic ehemmiyet vermiyorlar malesef mutluysan me guZel inşallah bende mutlu olurum :) bakkalgazi: inşallah öğrenirim yani aslında konuları biliyorum sadece geliştirmen lazim biraz da kelime eksiğim var Benimminikkelam: aslında dili ihramlıdan gelistiricem keske 10 olsam ama malesef 11im :( ilknu35: hemen başlasam evet iyi olur ama hic kaynağım yok onerebilecekleriniz varsa soylermisiniz lutfen hepinizden ricam özelden de yazabilirsiniz ve kelime eksiğimi hızlı bir sekilde gidermem gerek tavsiyelerinizi esirgemeyin lutfen :)

sayısal bölüm temelde iyi ise başarılabilir bir bölümdür. dilde temelim var demişsin. mutlu olabileceğin bir yol çiz derim ben. bu da bir başlangıç olur senin için. hiç bir şey için geç değildir.

Sayısali ba sindan beri düzenli çalışsam yapabileceğimi düşünüyorum ama bu kısıtlı zaman ve isteksizlikler olcak sey degil galiba ins mutlu ve başarılı bir yol çizerim :)

merhabalar
ben 17 yasında lıse 3.sınıf yanı 11.sınıf ogrencısıyım
seneye sınava gırecegım
gırecegım ama ben cok umutsuzum
bu zamana kadar hıc cok calısan bır ogrencı olmadım bununda pısmanlıgını yasıyorum su an nedense su andan ıtıbaren calıssam da bısey yapamıcakmıs gıbı hıssedıyorum
sayısal bolumde okuyorum ama dıl bolumu secmedıgıme cok pısmanım keske secseydım dıyorum ama artık cok gec heralde demıcem cunku bunu sıze sormak ıstıyorum
sızce zor mu
ıngılızce temelım var sınıfta hep en yuksek notları alıyorum dıllere karsı ılgım var ve yetegım de oldugunu dusunuroyorum
sızce yapabılırmıyım?
Bu yaz dılkoya falan gıtsem delı gıbı ıngılızce kıtapları alıp calıssam olmaz mı? Lutfen bana bır yol gosterın

hiç umutsuzluğa kapıla ingilizce sadece 5-6 ayda halledilebilecek bişey inan. kendimden biliyorum.ama gerçekten kafayı vererek çalışman lazım.sınavda yabancı dilden de girdim ben,ve puanım ingilizce öğretmenliklerine yetiyodu,katsayı farkı kalktı aradan çok az etkiliyor artık ben de dil mezunu değildim...
kazanmak zor denmesine falan aldanma,yaparsın.heleki daha 1 yıl varmış oooo....
hiç sıkma canını.

Back
X