- Konu Sahibi derinsular
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam bende test yaptığımda çizgi silikti tam net değil di hemen hastaneye gittim kan testi yaptırdım sonuç pozitifdi sende gitGeçen ayda da böyle gölge bir çizgim vardı ama bebeğim tutunamamıştı şimdi daha belirsiz ama yine de negatifler gibi tertemiz değil diye düşünüyorum henüz adete 2,3 günüm var. Siz de görebiliyor musunzu?
inşallah anne olursun şimdi 6 haftadayız kalp atışlarını da DUYSAM KOCA BİR OH ÇEKECEMselam bende test yaptığımda çizgi silikti tam net değil di hemen hastaneye gittim kan testi yaptırdım sonuç pozitifdi sende git
BENDE ÇOK İSTEDİĞİM İÇİN hayal gördümü sanmıştımTestin yeri desem geçen ay da böyleydi ama o resimde daha çok belliydi. Ben hayal mi görüyorum artık acaba
Teşekkür ederim yorumlarına herkesin, insan kafayı takınca bi umut bekliyor.. Siz burda görebildiniz mi?BENDE ÇOK İSTEDİĞİM İÇİN hayal gördümü sanmıştım
Sağsalim alın inşallah yavrunuzu kucağınıza...inşallah anne olursun şimdi 6 haftadayız kalp atışlarını da DUYSAM KOCA BİR OH ÇEKECEM
Kan testi yapacak kadar bi görsemm hemen gidicem ama emin değilim bana geçen aydan var gibi görünüyor ama gölge gibi...selam bende test yaptığımda çizgi silikti tam net değil di hemen hastaneye gittim kan testi yaptırdım sonuç pozitifdi sende git
moralini bozmak istemem ama bembeyaz ikinci çizginin yeri
benimkide öyleydi çok çok silikti ne kadar bekledin test sonucu için ben bi saat bekledim ondan sonra hastaneye gittim ki biliyosun her silik çizgi gebelik yok demek olmuyormuş onuda öğrenmiş oldum şu an 6 haftalık pazartesi kontrol var bence yaptır kan testini canım benim de ilki gebeliğim düşükle sonuçlandı bunda da var o risk hatta kanamam oldu ama dedimya şimdi iyiz ha bide canım nasıl geçen aydan var gibiKan testi yapacak kadar bi görsemm hemen gidicem ama emin değilim bana geçen aydan var gibi görünüyor ama gölge gibi...
Geçen ay da bunun gibi silik gölgeydi hatta pembe bile değildi varmış ama kaybettimbenimkide öyleydi çok çok silikti ne kadar bekledin test sonucu için ben bi saat bekledim ondan sonra hastaneye gittim ki biliyosun her silik çizgi gebelik yok demek olmuyormuş onuda öğrenmiş oldum şu an 6 haftalık pazartesi kontrol var bence yaptır kan testini canım benim de ilki gebeliğim düşükle sonuçlandı bunda da var o risk hatta kanamam oldu ama dedimya şimdi iyiz ha bide canım nasıl geçen aydan var gibi
selam sizi soğan kürü ile ilgili başlıkta görmüştüm hayırlısı olsun soğan kürü sayesinde mi hamile kaldınız?Bn goremediim malesefama gelmeyen bat.tan umut kesilmez
![]()
valla bu gebeliğimde ben klomen kullandım çatlatma iğnesi yerinede soğan kuru yaptım çok şukur olumlu sonuç aldım.. Ama şunu da soyliyim gebelikten oncede bir çok ay soğan kurunu sadece denedim olumsuz oldu.. Artık keramet klomen+soğan kurunde mi yoksa olması mı gerekiyordu bilmiyorum.. Rabbime bin şulur.. Rabbim isteyen herkese nasib etsin.selam sizi soğan kürü ile ilgili başlıkta görmüştüm hayırlısı olsun soğan kürü sayesinde mi hamile kaldınız?
Amin canım inşallahvalla bu gebeliğimde ben klomen kullandım çatlatma iğnesi yerinede soğan kuru yaptım çok şukur olumlu sonuç aldım.. Ama şunu da soyliyim gebelikten oncede bir çok ay soğan kurunu sadece denedim olumsuz oldu.. Artık keramet klomen+soğan kurunde mi yoksa olması mı gerekiyordu bilmiyorum.. Rabbime bin şulur.. Rabbim isteyen herkese nasib etsin.