Lütfen bir yorum bırakın

derinsular

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2011
503
66
98
Bolu
Geçen ayda da böyle gölge bir çizgim vardı ama bebeğim tutunamamıştı şimdi daha belirsiz ama yine de negatifler gibi tertemiz değil diye düşünüyorum henüz adete 2,3 günüm var. Siz de görebiliyor musunzu?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 196
Bunlar da farklı açılardan

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 197
  • image.webp
    image.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 193
Testin yeri desem geçen ay da böyleydi ama o resimde daha çok belliydi. Ben hayal mi görüyorum artık acaba

Geçen ayda da böyle gölge bir çizgim vardı ama bebeğim tutunamamıştı şimdi daha belirsiz ama yine de negatifler gibi tertemiz değil diye düşünüyorum henüz adete 2,3 günüm var. Siz de görebiliyor musunzu?
selam bende test yaptığımda çizgi silikti tam net değil di hemen hastaneye gittim kan testi yaptırdım sonuç pozitifdi sende git

Kan testi yapacak kadar bi görsemm hemen gidicem ama emin değilim bana geçen aydan var gibi görünüyor ama gölge gibi...
benimkide öyleydi çok çok silikti ne kadar bekledin test sonucu için ben bi saat bekledim ondan sonra hastaneye gittim ki biliyosun her silik çizgi gebelik yok demek olmuyormuş onuda öğrenmiş oldum şu an 6 haftalık pazartesi kontrol var bence yaptır kan testini canım benim de ilki gebeliğim düşükle sonuçlandı bunda da var o risk hatta kanamam oldu ama dedimya şimdi iyiz ha bide canım nasıl geçen aydan var gibi

benimkide öyleydi çok çok silikti ne kadar bekledin test sonucu için ben bi saat bekledim ondan sonra hastaneye gittim ki biliyosun her silik çizgi gebelik yok demek olmuyormuş onuda öğrenmiş oldum şu an 6 haftalık pazartesi kontrol var bence yaptır kan testini canım benim de ilki gebeliğim düşükle sonuçlandı bunda da var o risk hatta kanamam oldu ama dedimya şimdi iyiz ha bide canım nasıl geçen aydan var gibi
Geçen ay da bunun gibi silik gölgeydi hatta pembe bile değildi varmış ama kaybettim

Şimdi kendini umutlandirma kan testi hiç yaptırma adetin gecikirse yaptır umudunu da kaybetme bu ay olmazsa öbür ay olur

selam sizi soğan kürü ile ilgili başlıkta görmüştüm hayırlısı olsun soğan kürü sayesinde mi hamile kaldınız?
valla bu gebeliğimde ben klomen kullandım çatlatma iğnesi yerinede soğan kuru yaptım çok şukur olumlu sonuç aldım.. Ama şunu da soyliyim gebelikten oncede bir çok ay soğan kurunu sadece denedim olumsuz oldu.. Artık keramet klomen+soğan kurunde mi yoksa olması mı gerekiyordu bilmiyorum.. Rabbime bin şulur.. Rabbim isteyen herkese nasib etsin.

valla bu gebeliğimde ben klomen kullandım çatlatma iğnesi yerinede soğan kuru yaptım çok şukur olumlu sonuç aldım.. Ama şunu da soyliyim gebelikten oncede bir çok ay soğan kurunu sadece denedim olumsuz oldu.. Artık keramet klomen+soğan kurunde mi yoksa olması mı gerekiyordu bilmiyorum.. Rabbime bin şulur.. Rabbim isteyen herkese nasib etsin.
Amin canım inşallah

Back
X