Gebelik testi lütfen negatiff diyinn

morpantergg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2025
4
0
1
20
32070.webp

Bundan 2 ay önce ilk ilişkimi yasadım sonra birdaha ilişki yasamadım ilişkiden öncede hep düzensiz regl oluyordum hatta olamıyordum bir regl günüm yok ilişkiden hemen sonra ella içtim 2 ay sonra test yaptım silik çizgi cıktı silik çizgi ilk haftalarda oluyormuş 2. Ayda belirgin olması lazımmış tecrübenize ihtiyacım var negatif degil mi p

Silik çizgi varda markası ne ayrıca 2 ay önceki ilişkiden hamile kalsanız bu kadar silik çıkmaz

2 aydır regl olmadınız mı? Testte silik çizgi görüyorum gibi ama 2 ay önce yaşanan ilişkide gebelik oluştuysa test böyle olmaz çok daha net çıkar. 2 ay önceki birleşme sonrası testi daha şimdi yapmanız da garip🙄

2 aydır regl olmadınız mı? Testte silik çizgi görüyorum gibi ama 2 ay önce yaşanan ilişkide gebelik oluştuysa test böyle olmaz çok daha net çıkar. 2 ay önceki birleşme sonrası testi daha şimdi yapmanız da garip🙄
Açıkçası zaten regl olmuyorum birde ella içtim diye düşünerek testi yapmamıstım

Varsa yarın ilk idrarla bi test daha yapın, ben silik çizgi gördüm ama dediğim gibi bu zamana kadar pozitif olsa kopkoyu çıkması lazım 2.çizginin. Muhtemelen yok

Back
X