- 29 Şubat 2016
- 102
- 23
- 18
- 35
- Konu Sahibi derinsular
naptın canım gittinmi doktora sonuç neGeçen ay da bunun gibi silik gölgeydi hatta pembe bile değildi varmış ama kaybettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
naptın canım gittinmi doktora sonuç neGeçen ay da bunun gibi silik gölgeydi hatta pembe bile değildi varmış ama kaybettim
Hayır gütmedim geçen ay adet günüm bugündü ama benim oynayabiliyor tarih o yüzden cumaya kadar bekleyeceğim. Ama bugün sabahki test daha belirginnaptın canım gittinmi doktora sonuç ne
Sizce artık gitmeli miyimnaptın canım gittinmi doktora sonuç ne
Bir de kahverengi akıntım var iyi mi kötü mü bilemedimnaptın canım gittinmi doktora sonuç ne
ben burda cizgi gordum bence yarin kan testi yapip sonrada hemem dt.a girHayır gütmedim geçen ay adet günüm bugündü ama benim oynayabiliyor tarih o yüzden cumaya kadar bekleyeceğim. Ama bugün sabahki test daha belirgin
Teşekkür ederim ilginize..ben burda cizgi gordum bence yarin kan testi yapip sonrada hemem dt.a gir
benimde 1dusugum oldu bu hamileligimde adete 1gun kala test yaptim sonuc gebelik cikinca hemen dr.a gittim ve progestan cerdi dr.um buna ragmen 7.haftada lekelenmem oldu ama sukur simdi iyiyim
sende beklemeden git onlemini al lekelenmen normalsede dr.soylemis olur icin rahatlar
evet var cigi çok silik ama naptın bugun cuma cnm inşallah hamişsindirBir de kahverengi akıntım var iyi mi kötü mü bilemedim
Test yaptırdım değer 25,56 ama şimdi de korkuyorum acaba kimyasal mı diye değer düşük olduğu içinevet var cigi çok silik ama naptın bugun cuma cnm inşallah hamişsindir
bak canım gebelikten dolayı çok çabuk yükseliyo beta 2 gün sonra bida yaptır düşük olması yok demek değil her hamileye göre değişiyor kiminde çok yüksek kiminde de düşük gözün aydın allah tamamına erdirsinTest yaptırdım değer 25,56 ama şimdi de korkuyorum acaba kimyasal mı diye değer düşük olduğu için
Bende öyle bir sorun yok en azından bildiğim kadarıyla sadece geçen ay değerlerim düitü kimyasal da olabilir belli değildi ben şimdi düşük çıkınca endişelendim ama çok erken öğrendim belki adet günüm bile gelmemiştir daha ayrıca 20. Gün falan yumurtlamıştım inşallah bi sorun olmaz insan bi kere yaşayınca hep korkuyormuş Allah hepimize güç ve sabır versin.Canım ınsallah hamılesındır ben bu sıtede okudugm bı olay vardı kadında pıhtılasma srunu varmıs yumurta dollenıyrmus fakat pıhtılasma srunundan dlayı kan gtmyrmus tutunamadan adetle atılıyrmus kadın gunde bır tane aspırın ıcerek hamıle kalmıs ama dktruna srmadan kendı kendıne aspırın yutma malum aspırın kan sulandırıyr adet falan olrsan kanın durmaz Allah krusun dktruna sor
Bende öyle bir sorun yok en azından bildiğim kadarıyla sadece geçen ay değerlerim düitü kimyasal da olabilir belli değildi ben şimdi düşük çıkınca endişelendim ama çok erken öğrendim belki adet günüm bile gelmemiştir daha ayrıca 20. Gün falan yumurtlamıştım inşallah bi sorun olmaz insan bi kere yaşayınca hep korkuyormuş Allah hepimize güç ve sabır versin.
canim ne oldu hamilemisi?Geçen ayda da böyle gölge bir çizgim vardı ama bebeğim tutunamamıştı şimdi daha belirsiz ama yine de negatifler gibi tertemiz değil diye düşünüyorum henüz adete 2,3 günüam var. Siz de görebiliyor musunzu?