Canim benimde iliskim var 1.5 yillik bende 20 yasindayim daha once konu actim hatta bizde cok karisiriz o bana daha cok karisir giyim disari cikma vs ben tamam derdim en bastan ara sira tartismasini yapar yine eski hale donerdik gecenlerde ayrildik bunun yuzunden sonra aradi konustuk ben acik acik soyledim kendimi eesnetcem falan dedi pek arkadasim yok aram bozuldu sosyal sitede bulunmuyorum bikac tane aarkadasim var gunduzleri cikmama da karisirdi yani izin alirdim olur mu diye her zaman tamam demezdi heleki aksam cikmalari gerci ailemde musade etmedigi icin bende aksam cikmazdim hic ama konusup hallettik bunlari bazi seylerde benim anlayis gostermemi istedi kendisi de dikkatli olcagini soyledi dusun gunduz her zaman izin vermeyen insan arkadaslarla iftara gitmeme tamam dedi aksam 10da eve donmek sartiyla

demem su yani konusunca uzlasabilir insan tatli dille olmayacak yok bahsettigin sorun kiskancliksa ve dayanamayacagin kadarsa iliskiniz zamanla biter sogursun cunku ama oyle oldugu halde duzelebilecek biriyse ki seni kaybetmemek icin duzelir.. Bi sorun kalmaz diye dusunuyorum ben. O bana barisalim dediginde ben kararli durdum ayrilmak istedigimi soyledim tamam sen yeterki yanimda kal yapcak bisey yok duzelirim dedi iftar meselesi de tamam demezsem ayriliyosun dedi zaten

sen kararli dur o da degisir belki 7 yil az zaman degil bu konu yuzunden ben cok gerildim sinirlerim bozuldu ama mutlu oldugumuz anlarda dda aman katlanayim diyodum surekli olunca insan bi yere kadar diyo..
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi