benim mert adında bir arkadaşım vardı.Sonra birbirimizden hoşlanmaya başladık.Bi süre sonra benim en yakın arkadaşım ezgi bizi ayarlardı.Çıkmaya başladık.Benim için herşey harikaydı.6 aya yakın bi zaman çıktık ama son 1 ay herşey değişmeye başladı.En yakın arkadaşım ezgi benim yüzüme bakmaz oldu.Gitgide benden uzaklaştı.Bende can adında biriyle kanka oldum.Onu gerçekten çok seviyordum kardeşim gibiydi.Herşeyimi onunla ğaylaşıyordum.Bi süre sonra Ezgi geldi ve sen beni can'a sattın artık seninle arkadaş değilim dedi.Gerçekten yıkıldım.Bi kaç gün sonra bi dedikodu çıktı 'Can Burcuyu seviyor' diye. Aslında bu çok saçmaydı.Sonraki gün canla mert kavga ettiler ve ben can'ın tarafındaydım çünkü bu olanlar çok saçma geldi.Sonra o benden ayrılmak istediğini söyledi.Ben hiç bişe diyemedim çok üzüldüm çünkü hala onu seviyordum.Sonra ben kendimden 2 yaş büyük birisiyle çıkmaya başladım ama 3 gün falan sürdü.Pişman oldum ve mert'ten özür diledim.Herşeye baştan başlamak istedim...O hiç birşey demedi.O da aslında benim doğum günümde gelip beni öpücekmiş.Ben b unu bi yerden öğrendim ve bilmiyomuş gibi davranmaya devam ettim.Doğum günüme 1 gün kala hakkımda bi dedikodu çıkmış ben onunla çıkarken başkalarıyla çıkıyormuşum.Tamamiyle yalan bişey bu.Ve arkadaşları onunla barışırsan seninle küseriz tarzı şeyler söylemişler.O da vazgeçmiş.2 gün sonra yeni bir dedikoduu çıkmış ben berk diye biriyle çıkıyormuşum ki buda tamamiyle yalan.Buna da inanmış.Herşeyin bittiğini söylemiş.AMA ben onu hala seviyorum nerden baksanız 1 aydır ayrıyız ama yapamıyorum onsuz olmaya dayanamıyorum ne yapmalıyım?Unutmayı denedim ama yapamadım.... ne yapımalıyım