daha bastan her duyduğuna inanıp,sana sormadan,seni yarı yolda bırakıyorsa ayrilmakla çok doğru yapmış..
Yasin kaç bilmiyorum ama sanırım benden küçüksün..
lisedeyken psikopat bir erkek arkadasım vardı ve ben ayrıldığımda hakkımda bir sürü dedikodu çıkarmıştı..tanımadığım erkeklerle bile adım çıkmıştı..3 sene kimseyle çıkmadım,birinin bana ilgisi olduğunu duyduğumda hep dedikodular yüzünden beni kullanmaya calisicakmis gibi gelirdi..bu dedikodulara en yakın arkadaslarımda dahil olunca,onlarda benim hakkımda konuşmaya başlayınca 1 sene eve kapattım kendimi..şimdiki erkek arkadaşımla çıkmaya başladık,ve iliskimizin daha 2. haftasında beni aldı karşısına ve olan biten herseyi bana sordu,anlatmamı istedi,bende a dan z ye herseyi bütün yaşadıklarımı tek tek anlattım..o oldu bir daha da bunun muhabbetini bana acmadı..benim konuşmamdan sonra uzunca bir süre dedikodular duymaya devam etmiş,bana bunu çok sonra söyledi,ama hiç birine kulak asmamis..
6 senedir beraberiz..ona asık olmamın en büyük sebeplerinden biride bu..dedikodulara inanmayip bana sorması ve yargısız infaz yapmaması..
yapılması gereken bu..doğru olan bu..ama senin erkek arkadasın sen dururken elaleme inanmayı seciyorsa,bırak zaten..demek ki senin ve senin sözlerinin onun için bir önemi yok,demek ki seni o söylenenleri yapabilecek biri olarak goruyor..
senin kendini kantilama,aklama gibi bir caban olmamalı..çünkü söylenenler zaten yalan..
bırak kim ne isterse düşünsün..bu zamanda kim dostun kim düşmanın daha iyi anlarsın..
benim hakkımda dedikodu çıkmadan önce bir sürü arkadasım vardı,tek basıma alsancaga gider adım bası birilerine selam verir,asla yalnız kalamazdim..çok genisti cevrem..ama şimdi hepsini sildim..2 tane dostum var,başka da kimse yok..
hiç üzülme,hiçte üstüne gitme..seni adam yerine koyup konuşmuyor bile,sormuyor bile..