- Konu Sahibi tuana berrem
ben ıkıbucuk yıllık evlıyım ve esımle oncesınde 5 yıllık bır beraberlıgımız vardı ama esımın abılerı yuzunden dugun gunumuzden berı tartısmalarımız oluyordu sımdı benım sorunum ıkı gun once esım uyanmıs ve arkamdan sarıldı benımde agrım oldugu ıcın elını aldım kasıklarıma dogru goturdum esım bırden benı omzumdan optu ve kalktı yanımdan ben donmesını beklerken gelmeyınce kalktım pc olan odaya dogru yoneldım ne gorsem
esım bır sıte acmıs ve tatmın olmya calısıyor
sordugumda sen oyle yapınca bende bu sekılde olması gerektıgı ıcın bunu yaptım dıyor ıste benım zaman zaman huzursuzluk yapıp tartısma cıkardıgımı bununda bazen benden sogumasına sebep oldunu soyledı sımde ben ne yapmalıyım eger bana ıhtıyacın yoksa yanı evlılık bunun ıcınse ve sen benım yanımdan kalkıp bunu yapıcaksan o zaman ben bosanmak ısterım dedım ama bılıyorumkı ne o ne de ben bunu yapamam ama aklımdanda cıkaramıyorum hep gozumun onune gelıyor
yanı bu normalmı ne yapmalıyım
esım bır sıte acmıs ve tatmın olmya calısıyor
sordugumda sen oyle yapınca bende bu sekılde olması gerektıgı ıcın bunu yaptım dıyor ıste benım zaman zaman huzursuzluk yapıp tartısma cıkardıgımı bununda bazen benden sogumasına sebep oldunu soyledı sımde ben ne yapmalıyım eger bana ıhtıyacın yoksa yanı evlılık bunun ıcınse ve sen benım yanımdan kalkıp bunu yapıcaksan o zaman ben bosanmak ısterım dedım ama bılıyorumkı ne o ne de ben bunu yapamam ama aklımdanda cıkaramıyorum hep gozumun onune gelıyor
yanı bu normalmı ne yapmalıyım