- 15 Temmuz 2019
- 547
- 1.716
- 113
- 23
- Konu Sahibi Kingdom9821
Kızlar lütfen biri yorum yapsın çok ihtiyacım var ben ilk defa sosyal medyadan biriyle görüştüm ve doğum günümde böyle arkadaş gibiydik ama birbirimize yürüyordukta çok güzel bir doğum günü yaşattı bana görüştükten sonra bizim iletişim daha fazla arttı yaklaşık iki hafta böyle konuştuk ama o çok flörtözdü benden yaptıklarını da gizlemiyordu sana yalan söylemicem gibisinden sonra ben istemiyorum böyle bir şey bu durumun içine girmek istemiyorum çocuk değiliz dedim o da bana hak verdi bir daha görüşmeyelim dedim birkaç kez de böyle demiştim ama mesaj atmıştı bu konuşmamızdan sonra bir daha yazmadı aramadı konuşma kesildikten iki hafta sonra doğum günüydü ben yazmadım ona üzerinden iki ay geçti farklı bir şehire ataması çıktı paylaşım yapmış acaba yazsam mı ya da paylaşımını beğensem mi sanki şuan bir şey yapmazsam bir daha sonsuza kadar görüşmicez ve bu durum beni çok üzüyor onunla konuşmak istiyorum sizce sadece gönderiyi beğenip sinyal mi göndersem ya da mesaj mı atsam Allah yolunu açık etsin gibisinden şakdpaxk ya da çizdiğim imajdan ödün vermeyip ben de mi yazmasam bir şey diyin lütfennnn