Ben sürekli süpürge makinesiyle mutfak dezgesinin altını temizlememe rağmen sürekli bu siyah dokuntuleri görüyorum bir aydır çekmedim ve şuan altı simsiyah olmuş fotoğrafta çok az gozukuyor ama kum atmışsın gibi dopdolu bu nedir acaba
Dolapların üstü mü altı mi içimi hakkaten dezge nedir?fare pisliği çok afedersiniz çörek otu gibi oluyor hamam böceği yumurtası biraz daha büyük oluyor ilaçlama yapın bazı böceklere evde ilaçlama olmaz illaki uzman ilaçlama gelmesi gerekir tıp bucak ilaclamalari gerekiyor
Dolapların üstü mü altı mi içimi hakkaten dezge nedir?fare pisliği çok afedersiniz çörek otu gibi oluyor hamam böceği yumurtası biraz daha büyük oluyor ilaçlama yapın bazı böceklere evde ilaçlama olmaz illaki uzman ilaçlama gelmesi gerekir tıp bucak ilaclamalari gerekiyor
Ben sürekli süpürge makinesiyle mutfak dezgesinin altını temizlememe rağmen sürekli bu siyah dokuntuleri görüyorum bir aydır çekmedim ve şuan altı simsiyah olmuş fotoğrafta çok az gozukuyor ama kum atmışsın gibi dopdolu bu nedir acaba Eki Görüntüle 3146250
Ben de önce fare pisliği diye düşündüm ama aynı pisliklerden yuvarlak içine aldığım duvarda da var. Duvarda gezebilir mi bilemedim. O yüzden çizgi çizerek gösterdiğim uzun ince delikten döküldüklerini düşünüyorum