Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence cinsellik yatakta başlamaz
eşle birlikte yaşanan neşeli, romantik, eğlenceli, tensellik içeren vs vs anlar çekiciliği arttırır
hayatınızda bunlar var mı?
mesela eşinizle, çocuktan fırsat buldukça gece bir yere gidip dans edip tensel dokunuşlar yaşıyor musunuz?
sinemaya gidip, omzuna başınızı koyup film seyrediyor musunuz?
arkadaşlarınızla eğlenip neşeli anlar geçiriyor musunuz?
evinizde salondan mutfağa geçerken karşılaştığınızda ufak dokunuşlarınız var mı?
yani hayatınızda cinselliği tetikleyici unsurlar var mı?
Benim de korkum bu ama istemeden de olmuyo cok zor geliyobence isteksizde olsan eşini tatmin etmen gerekli yoksa elinden uçup gider
Emziren annelerde hormonlardan dolayı isteksizlik oluşur. Emzirmeyi bırakınca normale dönersin diye düşünüyorum.
Hormonal olabilir evethormonlarına bir baktır bence
hormonal olabilir
Bebek mi yoruyor ki?
Evet cok yoruluyorum hem cocuk hem is hayati. Ama yorulmadigim gunlerde de cok istekli degilimyorgunluk yapıyor canım
yorgunluktan olabilir birde değişiklik her zaman işe yarar bir kaç günlükte olsa evden bulunduğunuz şehirden uzaklaşın
Ayyy ben..
libidosu goklerde gezen ben...adama dokunasim bile yok
simdilik caktirmiyorum gene oluyor cinselllik tabi de
adama karsi duygularim degisti benim...
hic birseyi eskisi gibi gelmiyor
ben bunla niye evlendim diye kara kara dusunurken yakaliyorum kendimi
feci sogudum dogumdan sonra...
benimde oyyle. zaten cok iliskimiz yok . oyice sogudum oluncada gorev gibi yapiyorum. caktirmamaya calisiyorum ama aglayasim geliyo. bitsede gitsek modundayim. iki cocugum var dort yildir araliksiz emziriyorum. cok sorun etmemistim ama bugun tahammulum kalmamis![]()
Masallah ne guzel :) keske ben de oyle olsamAyrica konu acilmisken sorayim bnde dogumdan sonra asiri istekli oldum cinsllik bakimindan ( bazen istemiyorum) ama genelde cok istekliyim esimi gorunce boyle cok degisik hissediyorumanormal miyim ne ???
Aynen nasil uyudugumu hic bilmiyorum cogunlukla.. Ya bi yerde uyuyakaliyorum ya da yataga basimi koyar koymazMaalesef oluyor böyle, en azından kendi adıma bende benzerlerini yaşadım.
Zira sorumluluk artıyor, haliyle bedensel ve zihinsel yorgunluk artıyor.
Bu da cinsel hayatı etkiliyor.
Gözüm süreli yatakta oluyordu, kafamı yastığa koyar koymaz uyuyordum.
Ben uzmandan destek alınacak bir durum olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
Eşinizle bu şekilde konuşursanız hayatınızdaki değişikliğe bağlı olarak böyle bir sorun yaşayabileceğinizi söyleyin.
İnsallah olmaz oyle bi durumKesinlikle önemseyin ve uzmana gidin
Daha çok yolun başındasınız.
Eşler bir soğudum mu toparlaması güç oluyor
İşte sorun burada, çok paralıyoruz kendimizi her şeye yetişmeye çalışıyoruz.Aynen nasil uyudugumu hic bilmiyorum cogunlukla.. Ya bi yerde uyuyakaliyorum ya da yataga basimi koyar koymaz
benimde aynen hicbir zaman cok merakli olmadim simdi iyice koptum. adam yaklasinca caktirmiyorum ama hic istemiyorum. kocami cok seviyorum elele tutusup gezelim sarilip film izleyelim ama o kadarNe yapicaz yaa cok moralim bozuluyo artik. Dogumdan once de cok istekli bi yapim yoktu ama bu kadar da degildim yani