Lutfen biseyler yazin. Neden boyle oldum :( cinsellik kabusum oldu

Kesinlikle önemseyin ve uzmana gidin
Daha çok yolun başındasınız.
Eşler bir soğudum mu toparlaması güç oluyor

bence cinsellik yatakta başlamaz
eşle birlikte yaşanan neşeli, romantik, eğlenceli, tensellik içeren vs vs anlar çekiciliği arttırır
hayatınızda bunlar var mı?
mesela eşinizle, çocuktan fırsat buldukça gece bir yere gidip dans edip tensel dokunuşlar yaşıyor musunuz?
sinemaya gidip, omzuna başınızı koyup film seyrediyor musunuz?
arkadaşlarınızla eğlenip neşeli anlar geçiriyor musunuz?
evinizde salondan mutfağa geçerken karşılaştığınızda ufak dokunuşlarınız var mı?
yani hayatınızda cinselliği tetikleyici unsurlar var mı?

Cocuktan dolayi disari hayatimiz pek yok ama evin icinde oluyo

Ayyy ben..
libidosu goklerde gezen ben...adama dokunasim bile yok
simdilik caktirmiyorum gene oluyor cinselllik tabi de
adama karsi duygularim degisti benim...
hic birseyi eskisi gibi gelmiyor
ben bunla niye evlendim diye kara kara dusunurken yakaliyorum kendimi
feci sogudum dogumdan sonra...

benimde oyyle. zaten cok iliskimiz yok . oyice sogudum oluncada gorev gibi yapiyorum. caktirmamaya calisiyorum ama aglayasim geliyo. bitsede gitsek modundayim. iki cocugum var dort yildir araliksiz emziriyorum. cok sorun etmemistim ama bugun tahammulum kalmamis:KK43::KK43:

Ne yapicaz yaa cok moralim bozuluyo artik. Dogumdan once de cok istekli bi yapim yoktu ama bu kadar da degildim yani

Maalesef oluyor böyle, en azından kendi adıma bende benzerlerini yaşadım.
Zira sorumluluk artıyor, haliyle bedensel ve zihinsel yorgunluk artıyor.
Bu da cinsel hayatı etkiliyor.
Gözüm süreli yatakta oluyordu, kafamı yastığa koyar koymaz uyuyordum.
Ben uzmandan destek alınacak bir durum olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
Eşinizle bu şekilde konuşursanız hayatınızdaki değişikliğe bağlı olarak böyle bir sorun yaşayabileceğinizi söyleyin.
Aynen nasil uyudugumu hic bilmiyorum cogunlukla.. Ya bi yerde uyuyakaliyorum ya da yataga basimi koyar koymaz

Aynen nasil uyudugumu hic bilmiyorum cogunlukla.. Ya bi yerde uyuyakaliyorum ya da yataga basimi koyar koymaz
İşte sorun burada, çok paralıyoruz kendimizi her şeye yetişmeye çalışıyoruz.
Ben çareyi ev işlerini azaltmakta buldum, 1 yıldır yardımcı geliyor ohh kafam rahat.
Akşam yemeklerini de hafta sonu 2-3 saatte hallediyorum.
Akşam işten gelince bir tek sofrayı hazırlayıp toplamak kalıyor, zaten mutfakta yiyoruz.
Yardımcı almaya imkanınız varsa çok faydası oluyor, temizliği siz yapmadığınız için dağılıp dökülse de bir rahat oluyor insan.

Rahat kafa, rahat özel hayat.

Umarım bu durumu yaşamam.. Doktor dokuz ay ilişkiyi yasakladı sonrasında lohusa flan. Korkuyorum valla zor bi durum olsa gerek.

Bu isteksizlik eşinizle alakalı olabilirmi acaba? Onda değişen birşey oldumu sizi tetikleyecek?

hormonal.
hormonlarına baktır.
bi de fındık fıstık ye.

Ne yapicaz yaa cok moralim bozuluyo artik. Dogumdan once de cok istekli bi yapim yoktu ama bu kadar da degildim yani
benimde aynen hicbir zaman cok merakli olmadim simdi iyice koptum. adam yaklasinca caktirmiyorum ama hic istemiyorum. kocami cok seviyorum elele tutusup gezelim sarilip film izleyelim ama o kadar :KK51:

Emziriyorsan ondan olabilir. Ben kizimi emzirirken istemiyordum. Vucudumu sanki sadece annelige uygun goruyordum sadece bebegime yetmek istiyordum. Sonra bi kere kacamak ardindan hop yine hamile kaldim kizimi 11 aylikken kestim. Gecen hamilelikte libido yerlerde olan benim libido hamilelik ve emzirmeyi birakmanin verdigi yeni hormonlarla tavan yapti. Dogum olali cok olmus benim kizimda 16 aylik su anda. Hani ilk 3-4 ay anlarimda 1.5 sene gecmis artik bi cozum yolu uretmelisin..bazen isteksiz olsan bile esin icin istiyormus gibi yap

Evli degilim fakat bendede hic cinsel istek yok. Yaza evleniyorum, evlenmeden once hormonlarima baktirmali miyim?

:KK61:Daha az önce aynı sebepten kavga ettik

Ben de eşimi çok seviyorum ama cinsel olarak istemiyorum

Bugün ilk defa açık açık söyledim

Yattı uyudu şimdi ağlıyorum

Çözümünü bulursan bana da söyle

Çocuğunuzu iki günlüğüne birine anne kardeş vs bırakabilme durumunuz var mı bence başbaşa biyere gidin biraz unuttuğunuz şeyleri hatırlayın

Back
X