lütfen bize yardım edin...

duygutarik

Guru
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
47
10
288
37
Yaklaşık 3 yıllık evliyiz gecen sene eylül ayında 1düşuk yaşadım daha sonra bebeğimız olmadı bütün gerekli testleri yaptırdık birşey yok deyip gönderdi bizi doktor ama bugün testleri incelerken esimin hızlı ileri hareketliliğinin %0 olduğunu farkettim test sonucu ekte bize bilgi verirseniz sonuçlarla ilgili cok sevinirim

Eklentiler

• IMG_20150827_155149.webp
    IMG_20150827_155149.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 64
canım evet tam olarak gözükmüyor test sonuçların ama sonuç dediğin gibi 0 görüyorum bende.hareketsiz de yüzde 45 yazıyor o da çok iyi değil.bence doktorunuzu değiştirin.üroloji mi baktı kadın doğumcu mu?eşinizin ürolojiye görünmesinde fayda var canım.bu arada yaşı kaç eşinizin.

proxeed plus diye bi ilaç var sperm sayı ve hız arttırıcı.arkadaşımın eşininde böyleydi.ileri hareketli yüzde 6 dan yüzde 40 a çıktı 2 ayda.vakit kaybetme canım .Allah sana da bana da hayırlı evlatlar versin inşallah.ben de tüp bebek aşamasındayım yumurtalarım toplandı transferi bekliyorum.inşallah bu safer olur .dua et cnm banada.gelişmelerini yaz cnm merak ederim

Eşim 28 yaşinda canım ürolojide kadın doğumda basktı akdeniz üniversitesinde sorun yok dediler buradada çok iyi bi doktor yok zaten özelede gitsek aynı ilgisizlik 3 ay oldu adet olamadım ilk ay test yaptım negatifti bende ümidimi kestim iyice galiba bendede sorun var artık düşünmekten hasta ettim kendimi diye düsünüyorum inşallah senden güzel haberler alırız Allahım kimsenin kucağını icindede bizlerim kucaklarimizi boş bırakmasın çifter çifter versin bizlerede bugünlere gülelim inşallah preseedi bende bu ay duydum eczacımıza getirtmesini söyledim ama işte adet olmuyorum ki kullanayım hayatımda ilk defa böyle oluyor sizin sorunuz neydi

Proxies i esin kullanacak canım. Sayı ve hareket artsın diye.diyee keşke başka bi doktora görünme Şansın olsa. Bebek için ileri hareket önemli zaten.sana adet söktürücü de mi vermedi bu doktor.doktor.stresten olamamissindir canım. Takma diycem ama ne kadar etkili olur bilemem bende çok takarim .stres her şeyin düşmanı. Bizimde sebepsiz diyorlar herseyimiz normal ama olmuyor işte. Vardır bi zamanı inşallah bu sefer olur.olur.olurr ilaçla hareket düzelir bebeğin de olur merak etme

İnşallah canım ya inşallah ikimizinde tüm isteyenlerinde olur burda doktor sıfatında kimse yokki işte  zaten bi randevuyu bile 3 4 aya veriyorlar

İnşallah canım ya inşallah ikimizinde tüm isteyenlerinde olur burda doktor sıfatında kimse yokki işte  zaten bi randevuyu bile 3 4 aya veriyorlar
Cnm moralini bozmak istemem ama ileri hareketlinin degeri onemli ,en kisa zamanda tup bebek merkezine gidin derim ,universite hastanelerinde rapor cikararak az bir maliyetle tuo bebek yaptirabilirsiniz ,biz 8 yillik evliyiz 5 senedir ugrastik bizimde esimin ilwri hareketli sayisi yuzde 10 lardaydi doktorlar olur dedi bekledik ,proxed kullandi esim sayisi cok artti ama ileri hareketli hic degismedi ve biz cok vakit kaybettik , yasim oldu38 ve ikinci tup denemmemizde tuttu ,ama cok yiprandik ,uzulduk her ay umutla beklemek yerine bir an once baslayin tedavinize

Back
X