Çocuk Hastalıkları Lütfen boyle sorunla karsilasan banada yardimci olsun.

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Bilgiler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2017
2.256
712
73
Merhaba.oncelikle Allah hepimizin bebegini korusun.benim bebegim 37 haftalik dogdu.sonra sarilik gecirdi.biluribin 382 oldu sonra dusurduler.ama cok yuksek olmusdu.simdi bebegim 4 aylik ve iki kere bera isitme testi yapildi.sag kulak 60....sol kulak 80 cikti....normal insanlarda20 olmali.sag kulakda sol kulakda isitme cok zayif.orta kulakta su varmis o giderse sag kulak 30 olur biraz normal olur.ama sol kulak su gitse bile 60 falan oluyor o zamanda doktor yine zayif duyar diyor.o zamanda sol kulaga cihaz gerek diyor.simdi bekliyiruz suyun gecmesini sonra test yapdiracagiz yine.bebeginin testi boyle cikipda sonra duzelen oldumu bana yardimci olun lutfen cok uzgunum cok dusunuyorum ya doktor dedigi gibi olursa

Geçmiş olsun. Böyle bir şey yaşamadım. Ama ben bazı durumlarda en az iki Dr a gidilmesini tavsiye ediyorum.
Bir de Google a yazarsanız kadir tuğcu diye, kendisi çocuk Dr . Ve bulundugu sitede sorulara cevap veriyor , onada sorabilirsiniz.

Geçmiş olsun. Böyle bir şey yaşamadım. Ama ben bazı durumlarda en az iki Dr a gidilmesini tavsiye ediyorum.
Bir de Google a yazarsanız kadir tuğcu diye, kendisi çocuk Dr . Ve bulundugu sitede sorulara cevap veriyor , onada sorabilirsiniz.
Evet 3 doktora goturdum ama hepsi ayni seyi soyluyir.bide kulagindaki siviya bisey yazmadilar gitmesi icin neden yazmiyorlarki anlamadim tamam cok tesekkur ederim simdi onada yazicam

zamanla duzelır dıe duşunuyorum bu soruyu lutfen doktorunuza sorun neden ılaç yazılmıyor dıe...

Back
X