Lutfen bugun benim icin...

inşl canım hayatının en güzel günü bugün olur rabbim sana hediyelerin en güzelini ve en degerlisini verir kalpten ve içten tüm dualarım tüm evlat hasreti ile yanan arkadaşlarımda isteyen herkeze rabbim bir gün verecek inşl senin o gün bugündür burda bize hamileyim diye yazmanı bekliyecegiz.

inşallah canım, hayırlısıyla minik bebelerini kucağına alacağın günler de gelsin, ben inanıyorum kesin hamişsindir, tüp bebek mi yaptırdın, eğe tüp bebekse zaten şansın %40 ki çok büyük bi rakam bu, sağlıklı insanların bile normal yolla şansları %22miş sen düşün yani, hayde hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

inşallah bugün güzel haberlerini alırız canım.....dualarımız seninle...

Bütünnnnnnnnn dualarım seninle canım.1 dakka değil yarına kadar dua ederi.ınşallah bize hamileğim kızlar.... dersin kısa zaman içinde..
optüm hayırlısı...

rabbim yardımcın olsun ve dualarını kabul etsin canım inşallah bugün güzel haberler alırız senden...

canım başaladım sana dua etmeye inş. kabul olur tefriciye çekmişmiydin çeksen ne güzel olurdu

benimde çorbada azıcıkta olsa tuzum bulunsun allah umarım umutlarını hayallerini beklentilerini boşa çıkarmaz dualarım seninle tatlım

canım benim allah yardımcın olsun inşallah güzel sonucu alır gelirsin dualarım seninle

slm cnm bende yeni yaptırcam transferi bende senin gibi 15 gün beklicem.rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimize öncelikle sana hemencecik yaşatsın güzel duyguyu.kızlarrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmm yazmanı bekliyorum sabırsızlıkla.allah yardımcın olsun.

kız nerdesin hade bak kaç kişi heyecanla bekliyor :) hakkında hayırlısı neyse o olsun arkadaşım Rabbim hayırlı haberlerle gelmeni nasip etsn ;)

slm arkadaslar.... øncelikle hepinize hemde teker teker cok ama cok tsk ederim. butun dualariniz icin. tekrar tsk ederim.
evet cevabi aldim haaaaaaaaamiiiiiileeeeeeyiiiiiiimmm...:sm_cool:

dedım sana demı ben sakın ol dıyoruz moral yuksek tut dıyoruz tecrube konusuyo yavrumkaydirigubbakcemile3
tebrık ederım canım benım degerın kac cıktıkaydirigubbakcemile3
efferin sana
şimdi bol su iç gunde 2 lıtre embıryo gelısmesınde cok onemlıymıs doktorumkaydirigubbakcemile3

Back
X