Lütfen buraya bakın kızlaarrrrr🫣

isimsizhello

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2024
12
6
6
Merhaba ben mrme ağrısı damarlar belirginleşmesi yazmıştım size belirti olsbilirmi diye şuan kanda beta baktım 8.6 çıktı normalde 0 çıkardı yada 2.0 çıkardı şuan sabah 6 ama bu değer beni aşırı kutlu etti yükselirmi ya forumda okudum kimi yükselmiş 🥰

Son düzenleme:
Merhaba ben mrme ağrısı damarlar belirginleşmesi ayak altı yanmasıyla yazmıştım size belirti olsbilirmi diye şuan kanda beta baktım 2.6 çıktı normalde 0 çıkardı yada <<2.0 çıkardı şuan sabah 6 ama bu değer beni aşırı kutlu etti yükselirmi ya forumda okudum kimi yükselmiş 🥰
Yükselebilir tekrar kan verin

Merhaba ben mrme ağrısı damarlar belirginleşmesi ayak altı yanmasıyla yazmıştım size belirti olsbilirmi diye şuan kanda beta baktım 2.6 çıktı normalde 0 çıkardı yada <<2.0 çıkardı şuan sabah 6 ama bu değer beni aşırı kutlu etti yükselirmi ya forumda okudum kimi yükselmiş 🥰
Adetinize kaç gün var

Pcos oldugunda gec dollenme olabiliyor cunku yumurta gec buyuyor, gecikmeniz varmiydi?

Peki yumurtlama testi falan yaptınız mı yumurtlamadan ne kadar geçti biliyor musunuz
Yumurtalama testi de yapmadım açıkçası ben adet olucam diye bekliyordum belirti var meme ağrısı ayak yanması adet olmayınca bu böyle devam edince test yaptırim dedim şimdi sağlık ocağından geldim doktor 2.6 çıkmış sonuç 0-5 arası normal ama şöyle negatif olunca biz <<2 yazıyoruz bu böyle çıkmış yükselme ihtimali var 1 hafta sonda gel tekrarlayalım dedi dedim 1 hafta beklemesek yarın gel ozaman bi kan alalım 2 güne bir takip edelim yükselme devam ediyorsa vardır dedi

Pcos oldugunda gec dollenme olabiliyor cunku yumurta gec buyuyor, gecikmeniz varmiydi?
Gecikme bilmiyorum işte pkodan dolayı düsensiz olurmuydu regl olmazmıydı ama şöyle belirtilerim var ve bu ya regl ya gebelik zaten ikisinden biri diye düşündüm 4-5 gün geçti meme ağrım hafiflemedi artık sağlık ocağına gidip kan baktırdım son çare şuanda gittim sonucu aldım doktor dedi 0-5 arası normal ama negatif olduğunda biz <<2 çıkartıyoruz bu böyle çıkmış yani yükselme olabilir oyüzden riske atmayalım 1 hafta sonra gel kan bakim tekrar regl olmazsan dedi bende dedim 1 hafta beklemesek yarın gel ozmaan dedi yarın tekrar kan bakacakmış yükselme varmı diye

Gecikme bilmiyorum işte pkodan dolayı düsensiz olurmuydu regl olmazmıydı ama şöyle belirtilerim var ve bu ya regl ya gebelik zaten ikisinden biri diye düşündüm 4-5 gün geçti meme ağrım hafiflemedi artık sağlık ocağına gidip kan baktırdım son çare şuanda gittim sonucu aldım doktor dedi 0-5 arası normal ama negatif olduğunda biz <<2 çıkartıyoruz bu böyle çıkmış yani yükselme olabilir oyüzden riske atmayalım 1 hafta sonra gel kan bakim tekrar regl olmazsan dedi bende dedim 1 hafta beklemesek yarın gel ozmaan dedi yarın tekrar kan bakacakmış yükselme varmı diye
Benim 2.2 çıkıp sonrasında regl olduğum değerim vardı. Ama hamile kaldığım ay reglden 4 gün önce 1 çıkıp regl günü pozitife dönmüştü. Yani şu an senin sonucun negatif ama regl olmazsan 2 gün sonra test tekrar yaptırabilirsin

İnşallah güzel sonuc alirsin🌸

Back
X