Lütfen care bulun

Derhal bulunduğunuz şehirde baroya başvurun adli yardım talep edin sizden bir takım belgeler talep edilir maddi imkanınızın olmadığına dair. Hepsini e devletten çıktı alıp veriyorsunuz. Onlar sonra sizi arayıp avukat tayin ediyor. Ben o şekilde avukat istedim verildi. Davam o şekilde açıldı. Evi terk etmek kusurdur. Kusuru ispat etmek için ihtar çekecekler hak kaybı yaşamamak için avukata ihtiyacınız var
İzin günlerimiz diyor, demek ki çalışıyor. Bu durumda barodan avukat isteyemez. Ayrıca daha 6 aylık evlilikte ortak mal birikim var mıdır? Alabileceği tek şey altınları.

İzin günlerimiz diyor, demek ki çalışıyor. Bu durumda barodan avukat isteyemez. Ayrıca daha 6 aylık evlilikte ortak mal birikim var mıdır? Alabileceği tek şey altınları.
İzin günlerimiz demesinden ben eşinin izin günlerini kast ettiği sonucunu çıkardım. Bazen erkekler eşinin altınlarını alıp araba alıyor. Bu da ortak mal. Hatta bence sırf kadının takısı ile alındı ise kadına ait. Ama hukuki karşılığı nedir bilemem. Hali vakti yerinde insanlar ise ev filan da almış olabilirler. Ben süreye çok takılmadım. Kuzenim 2 aylık evliyken ev almışlardı. Bana abes gelmiyor o yüzden

Derhal bulunduğunuz şehirde baroya başvurun adli yardım talep edin sizden bir takım belgeler talep edilir maddi imkanınızın olmadığına dair. Hepsini e devletten çıktı alıp veriyorsunuz. Onlar sonra sizi arayıp avukat tayin ediyor. Ben o şekilde avukat istedim verildi. Davam o şekilde açıldı. Evi terk etmek kusurdur. Kusuru ispat etmek için ihtar çekecekler hak kaybı yaşamamak için avukata ihtiyacınız var

Evi terk etmek kusurdur. Evi terk eden kadının tazminat ödediği davalar çok fazla. Ama burada çok bilmiş üyeler sürekli evi terk et diye gaz veriyor.

6 aylik evliyim. Eşim tartismalara pek gelemedi dayanamadi. Evden gitti annesine (kocam gitti yani) annesiyle birbirlerine aşiklar. Yani anne ayrilmamizi da destekliyor. Çok magdurum yeni evliyim. Hic bir kusurum yok tek istedigim ilgiydi cok söylenmem uzerine gitti ve bosanacagini soyledi. Haklarim ne olur. Bu saatten sonra beni ilk krizde birakadan adamla bende olmam ama maddi olarak en azindan bunun karsiligini almak istiyorum. Parasindan değil canim yandigindan.. parayida sma lara bagisliycam. Ama nasil olcak haklarim neler. Avukata vercek param yok
Bu erkekler dişil önderi oldu hepsi yediklerinden içtiklerinden sanırım anasının evine kaçan kaçınci konu okudum bu aralar ilginç anneler bunu değiştirmek bizim elimizde herkes oğlunu adam gibi yetiştirmeli
Sende pacani kurtar hayatına bak çekişmeli çok zorluyor dayanikliyim diyorsan sağlam bir avukat tut

Back
X