Hiç öyle bir şey hissetmedim iğneden kaynaklı iğneyi nereye vuruyorsunuz ayrıca kasık ağrısı hamileliğin başında normal 7-8. Haftalardan sonra azalıyorKızlar merhaba 7 haftalık hamileyim doktor her ihtimale karşı iğne başladı düşüğüm olduğu için , fakat şöyle bir sorunum var iğneyi vurduktan sonra kasigima bir kramp giriyor ve rahmim dışarı cikacakmis gibi oluyor ve afedersiniz bir yanma hissi oluşuyor 5 gündür vurduruyorum ama 5 gündür de aynı başına böyle gelen varmı acaba
Göbek çevresine hemşirenin gösterdiği yerlere canım kasik ağrısı ile beraber yanma ve sanki içimde birşey çıkacakmış gibi geliyor bir baskı yani ufff çok sinirim bozuldu yaHiç öyle bir şey hissetmedim iğneden kaynaklı iğneyi nereye vuruyorsunuz ayrıca kasık ağrısı hamileliğin başında normal 7-8. Haftalardan sonra azalıyor
İlk gün hemşire yaptı diğerlerini ben yaptımKendinmi yapıyosun
Ben aylardır yapıyorum dediğin şekilde bir ağrım olmadı sadece ilk 1-2 dk biraz ilaç yakıyor o da dayanılmayacak gibi değil. Kendini mi sıkıyorsun acabaKızlar merhaba 7 haftalık hamileyim doktor her ihtimale karşı iğne başladı düşüğüm olduğu için , fakat şöyle bir sorunum var iğneyi vurduktan sonra kasigima bir kramp giriyor ve rahmim dışarı cikacakmis gibi oluyor ve afedersiniz bir yanma hissi oluşuyor 5 gündür vurduruyorum ama 5 gündür de aynı başına böyle gelen varmı acaba
Sıkmak değilde korkuyorumBen aylardır yapıyorum dediğin şekilde bir ağrım olmadı sadece ilk 1-2 dk biraz ilaç yakıyor o da dayanılmayacak gibi değil. Kendini mi sıkıyorsun acaba
Doktor özellikle göbekte yapmamı istedi evet o yakıyor onu biliyorum peki kan pıhtılaşma olmamasına rağmen bu iğne düşük yaparmiIgne zaten yakan bi igne muhtemelen onun acısıyla kasıgı karistrysunuz koldan yapın isterseniz
Doktor ister ama bagli kalmak zorunda deglsin ayni etki yapiyor. Ben koldan vuruluyrum. Hayir bu igne düsük yaptrmaz canimDoktor özellikle göbekte yapmamı istedi evet o yakıyor onu biliyorum peki kan pıhtılaşma olmamasına rağmen bu iğne düşük yaparmi
İşte bende busefer bu iğne yüzünde kanamam olacak düşük yapacam diye korkuyorum belkide bu yüzden öyle hissediyorum sağol canım cevaplarin için Allah seni darda bırakmasınDoktor ister ama bagli kalmak zorunda deglsin ayni etki yapiyor. Ben koldan vuruluyrum. Hayir bu igne düsük yaptrmaz canim
Korkma bebeğe hiçbir zararı yok aksine senin için faydalı birşey. Muhtemelen bıraktırmaz benim düşüğüm veya pıhtılaşmam yok mesela ama tedbir amaçlı oluyorum. Sen kendini korkup kastığın için ağrıyor muhtemelen. Yaptıkça elin alışacaktır. Evet benim iğne de oksapar.Sıkmak değilde korkuyorumçok korkuyorum doktor pıhtılaşma sonucun daha çıkmadı diğer sonuçlara göre de görünmüyor ama her ihtimale karşı başlayalım dedi diğer gebeliğim 13 haftada kaybetmiştim sanıyorum iğne bebeğe zarar vercek veya ya biraktirirsa yine bebeğe birşey olacak diye acaba piskolojik mi oluyor
Zarari olmaz bebegn daha kolay beslenir canim saglicaklaİşte bende busefer bu iğne yüzünde kanamam olacak düşük yapacam diye korkuyorum belkide bu yüzden öyle hissediyorum sağol canım cevaplarin için Allah seni darda bırakmasın
Canım psikolojik olabilir mi iğne vurmak belkide etkilemiştir seni ama yinede git doktor istersen ben 8 aydın yapıyorum şişlik morarma falan oluyorda dediğin olmadıGöbek çevresine hemşirenin gösterdiği yerlere canım kasik ağrısı ile beraber yanma ve sanki içimde birşey çıkacakmış gibi geliyor bir baskı yani ufff çok sinirim bozuldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?