Lütfen cevap kan sulandırıcı iğne

Gul431

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2018
671
240
103
37
Kızlar merhaba 7 haftalık hamileyim doktor her ihtimale karşı iğne başladı düşüğüm olduğu için , fakat şöyle bir sorunum var iğneyi vurduktan sonra kasigima bir kramp giriyor ve rahmim dışarı cikacakmis gibi oluyor ve afedersiniz bir yanma hissi oluşuyor 5 gündür vurduruyorum ama 5 gündür de aynı başına böyle gelen varmı acaba

Hiç öyle bir şey hissetmedim iğneden kaynaklı iğneyi nereye vuruyorsunuz ayrıca kasık ağrısı hamileliğin başında normal 7-8. Haftalardan sonra azalıyor

Hiç öyle bir şey hissetmedim iğneden kaynaklı iğneyi nereye vuruyorsunuz ayrıca kasık ağrısı hamileliğin başında normal 7-8. Haftalardan sonra azalıyor
Göbek çevresine hemşirenin gösterdiği yerlere canım kasik ağrısı ile beraber yanma ve sanki içimde birşey çıkacakmış gibi geliyor bir baskı yani ufff çok sinirim bozuldu ya

Ben aylardır yapıyorum dediğin şekilde bir ağrım olmadı sadece ilk 1-2 dk biraz ilaç yakıyor o da dayanılmayacak gibi değil. Kendini mi sıkıyorsun acaba

Ben aylardır yapıyorum dediğin şekilde bir ağrım olmadı sadece ilk 1-2 dk biraz ilaç yakıyor o da dayanılmayacak gibi değil. Kendini mi sıkıyorsun acaba
Sıkmak değilde korkuyorum çok korkuyorum doktor pıhtılaşma sonucun daha çıkmadı diğer sonuçlara göre de görünmüyor ama her ihtimale karşı başlayalım dedi diğer gebeliğim 13 haftada kaybetmiştim sanıyorum iğne bebeğe zarar vercek veya ya biraktirirsa yine bebeğe birşey olacak diye acaba piskolojik mi oluyor

İğnenin adı oksapar acaba ay i igneyimi kullaniyoryz

Igne zaten yakan bi igne muhtemelen onun acısıyla kasıgı karistrysunuz koldan yapın isterseniz

Igne zaten yakan bi igne muhtemelen onun acısıyla kasıgı karistrysunuz koldan yapın isterseniz
Doktor özellikle göbekte yapmamı istedi evet o yakıyor onu biliyorum peki kan pıhtılaşma olmamasına rağmen bu iğne düşük yaparmi

Doktor özellikle göbekte yapmamı istedi evet o yakıyor onu biliyorum peki kan pıhtılaşma olmamasına rağmen bu iğne düşük yaparmi
Doktor ister ama bagli kalmak zorunda deglsin ayni etki yapiyor. Ben koldan vuruluyrum. Hayir bu igne düsük yaptrmaz canim

Doktor ister ama bagli kalmak zorunda deglsin ayni etki yapiyor. Ben koldan vuruluyrum. Hayir bu igne düsük yaptrmaz canim
İşte bende busefer bu iğne yüzünde kanamam olacak düşük yapacam diye korkuyorum belkide bu yüzden öyle hissediyorum sağol canım cevaplarin için Allah seni darda bırakmasın

Korkma bebeğe hiçbir zararı yok aksine senin için faydalı birşey. Muhtemelen bıraktırmaz benim düşüğüm veya pıhtılaşmam yok mesela ama tedbir amaçlı oluyorum. Sen kendini korkup kastığın için ağrıyor muhtemelen. Yaptıkça elin alışacaktır. Evet benim iğne de oksapar.

İşte bende busefer bu iğne yüzünde kanamam olacak düşük yapacam diye korkuyorum belkide bu yüzden öyle hissediyorum sağol canım cevaplarin için Allah seni darda bırakmasın
Zarari olmaz bebegn daha kolay beslenir canim saglicakla

Senin şikayetlerin kendini çok sıktığınve korktuğun icin oluyor kendini rahat bırak düşünme bak nasıl herşey yoluna girer korkma canm bende 3 düşük yaptım sonucumçıktı pıhtılaşma var bende hamile kalınca kullanacağım banada göbekten dedi dr herşeyin hayırlısı bu stres var ya çok kötü bsy bebeğinin ve senin iyiliğin icin rahat ol biliyorum içinden dersin söylemesi kolay ama gerçek bu stresten uzuk durman lazım bsylerle oylanman unutmanisağlar ben denedim kafamı dağıtacak şeylerle uğraş inin iyi geliyor yoksa düşün düşün stresten kafayı yiyor insan

Çok teşekkür ederim hepinize Allah gonlunuzdeki muradı versin bebeği olanlara hayırla kucağına almayı olmayanlarada tez zamanda nasip eylesin inanın elimde değil çok zor zamanlar yaşadım eşim de benden korkak bana destek olacağına köstek oluyor iki yük yuklenmjs oluyorum deniyecem dediğiniz tavsiyeleri çok sağolun hepinizi rabbim darda bırakmasın şuan bana nasıl bir nefes oldunuz tahmin bile edemezsiniz rabbim siİ nefessi bırakmasın

Rabbim gönlüne göre versin canm hayırla sağlıkla kucağına al inşallah. Benimde iki düşükten sonra 3. hamileliğimde verildi bu iğne şükür oğlum şuan kucağımda 6 aylık oldu cnm darısı başına ve tüm bekleyenlere inşallah. İnan her doktora gidişimde ter döküyodum kötü bı haber duyarmiyim diye ama kendimize boşa stres yapıyoruz riskli oluyor doktor stres gürültü üzüntü hepsi yasak demişti.elinden geldiği kadar iyi olacağını düşn ve hamileliğinin tadını çıkar

Göbek çevresine hemşirenin gösterdiği yerlere canım kasik ağrısı ile beraber yanma ve sanki içimde birşey çıkacakmış gibi geliyor bir baskı yani ufff çok sinirim bozuldu ya
Canım psikolojik olabilir mi iğne vurmak belkide etkilemiştir seni ama yinede git doktor istersen ben 8 aydın yapıyorum şişlik morarma falan oluyorda dediğin olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…