Ben sen aynını soracaktımNasıl bir ilgisi olabilir ki?
Problem nedir anlamadim. Orgazm olamiyor musunuz?ben ilgisi olup olmadığını bilemiyorum işte bu yüzden estetik operasyon olan arkaslara böyle bir sorun yaşayıp yasamadiklarini soruyorum.sormamdaki maksat ilgisi olup olmadığı zaten
Problem nedir anlamadim. Orgazm olamiyo
Eger direkt gogus uclarinizdan uyariliyorsaniz ve amwliyat yuzunden uyusukluk hissizlik falan varsa ondan olabilir. Ya da bi hormon falan baktirin. Aklima baska bisey gelmedi. Ama bence psikolojiktir. Ne kadar oldu ameliyat olali?Arkadaslar bunu uzun zamandir araştırıyorum.Böyle bir durumla karşılasan var mı diye,acaba sebep bu mudur diye fakat elle tutulur bir sonuca varamadim o yüzden direk konu başlığı açmayı uygun buldum.Sorum şu; ameliyat öncesi ve sonrası orgazm olmada değişiklik yaşayan var mı,sonrasi sorun yasayan varmi orgazm olmakta.Açıkca sormak gereği duydum.eğer cevaplarsaniz gercekten çok yardımcı olacaksiniz.simdiden cevaplayan herkese teşekkürler..
2013 de de buna benzer bir soru ile gelmiştiniz bana.Arkadaslar bunu uzun zamandir araştırıyorum.Böyle bir durumla karşılasan var mı diye,acaba sebep bu mudur diye fakat elle tutulur bir sonuca varamadim o yüzden direk konu başlığı açmayı uygun buldum.Sorum şu; ameliyat öncesi ve sonrası orgazm olmada değişiklik yaşayan var mı,sonrasi sorun yasayan varmi orgazm olmakta.Açıkca sormak gereği duydum.eğer cevaplarsaniz gercekten çok yardımcı olacaksiniz.simdiden cevaplayan herkese teşekkürler..
eet .vereceginiz cevaplar önemliProblem nedir anlamadim. Orgazm olamiyor musunuz?
bu arada senin adina sevindimeet maalesef o zamandan beri bi cevap bulamadim.
Benim merak ettiğim bu ameliyati olan bayanlarin böyle bir sorun yaşayıp yaşamadığı.doktorlar o yüzden olmiycagini düşünüyor.yinede teşekkür ederim mesajiniz için.eğer böyle birsey varsa bunu söylemeleri gerektigini düşünüyorum.bu durumda bu ameliyatı olmazdim ben.
Bu arada senden başka kimse içtenlikle cevap vermedi ama yinede sende olmamış olması beni sebebin ameliyat olmayabilecegine yönelik sevindirdi.yoksa gercekten cok pişmanlık duyucamBu arada ben olumsuz bir durum yaşamadım :)
Benim merak ettiğim bu ameliyati olan bayanlarin böyle bir sorun yaşayıp yaşamadığı.doktorlar o yüzden olmiycagini düşünüyor.yinede teşekkür ederim mesajiniz için.eğer böyle birsey varsa bunu söylemeleri gerektigini düşünüyorum.bu durumda bu ameliyatı olmazdim ben.
evet ameliyattan önce yoktu.önceden bir problem yoktu da şu an mı bir problem var. psikolojik bir sebep olabilir. belki partneriniz dokunduğunda siz onun silikon olduğunu bildiğiniz için yapaylık hissi (görüntü olarak söylemiyorum) sizi bu konuda çembere alıp anın tadına varamıyor olabilirsiniz ya da sorun tamamen partneriniz ile ilgibi olabilir. herkes aynı şekilde uyuşmayabilir. ten uyumu diye de bir gerçek var şimdi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?