• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen cevap verin amh çok mu kötü

tugcemre54

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2025
14
1
1
30
IMG_5136.webp

Eklentiler

• IMG_5139.webp
    IMG_5139.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 81
Benimde yaş 31 amh 0,63 hiç gebelik oluşmadı. 2.5 yıldır deniyoruz. tüp bebeğe yönlendirirler. Sizi acil olarak hem de.

Sakin olun panik yapmayın evet düşük ama çaresi var, tüp bebek tedavisi denersiniz.

Önemli olan sayısı değil kalitesi az olsa bile. Sizin yaşınız çok genç bu yüzden şanslısınız. Tüp bebek tedavisine geç kalmadan başlarsanız kaliteli yumurtalar çıkacaktır. Yaş önemli bir faktör çünkü kalitede. Yaş ilerleyince çok olsa ne olur kaliteli çıkmıyor ya da çok az çıkıyor.

fsh 4, lh 3... bunlar guzel degil mi ya bence bir baska yerde tekrar test ver.
amh dusuk olunca fsh nin yüksek olmasi gerekir..bilemedim🙄🙄🙄🙄

fsh 4, lh 3... bunlar guzel degil mi ya bence bir baska yerde tekrar test ver.
amh dusuk olunca fsh nin yüksek olmasi gerekir..bilemedim🙄🙄🙄🙄
Bana da o garip geldi aslında
Yok benim de amh 0.26 tsh lh falan tüm değerlerim o değerlerin iyi olması da sanırım yaştan. Ve evet bir an önce tüp bebeğe başlamanız lazım maalesef be 2. Kez olumsuz sonuçlandı 3. Yü deneyeceğim Yaş 30 bu arada

Tup bebek tedavisiyle gerekirse birkaç kez toplama yaparak şansınız tabiki var neden olmasın 🙏🏼 doğal kalan da çok bu amh ile fakat hangi doktora giderseniz gidin 1.0 in altındaki amh değeri için direkt tüp bebek öneriliyor malesef

Back
X