Lütfen cevap verin psikolojik mi

melike ayvaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2022
30
3
1
Merhaba ben en son 17 sinde bir birliktelik yaşadım ama hiç boşalma durumu olmadı. 11 inde bir ilişki daha yaşadım boşalma durumu olmadı ama ella ertesi gün hapı aldım. Bugün en son ilişkimden 9 gün sonra kan tahlili ve erken gebelik testi yaptım ikiside negatif. Değişme durumu var mı bu arada ertesi gün hapı kulladığım için bir miktar kan geldi ayın 23 ünde normal mi. Kan tahlilimde sonuç 0,1 di. Kandan sonra kasıklarımda ağrı başladı ve geçmiyor gibi psikolojik midir sizde kan tahlili yanlış çıkma ihtimali var mı?

Kesinlikle psikolojik ,o kadar test yapmis kan vermisiniz negatif çıkmış imkansiz gebe olmaniz

Merhaba ben en son 17 sinde bir birliktelik yaşadım ama hiç boşalma durumu olmadı. 11 inde bir ilişki daha yaşadım boşalma durumu olmadı ama ella ertesi gün hapı aldım. Bugün en son ilişkimden 9 gün sonra kan tahlili ve erken gebelik testi yaptım ikiside negatif. Değişme durumu var mı bu arada ertesi gün hapı kulladığım için bir miktar kan geldi ayın 23 ünde normal mi. Kan tahlilimde sonuç 0,1 di. Kandan sonra kasıklarımda ağrı başladı ve geçmiyor gibi psikolojik midir sizde kan tahlili yanlış çıkma ihtimali var mı?
Her saat başı bunu sorman çok garip birde verilen cevaplarla tatmin olmuyorsun herkes sana hamile değilsin diyor işte üstelerim sormak yerine acile git.

Ooooo hemde ikiz ne diyon sen. Hatta dış gebelik de olabilir. Kan değerin çok yüksek. Başka bi dr a daha git😯😯😯😯

Bacım böyle hamile kalirsan heykelini dikecem söz.
Biz üst üste bosalmalarla hamile kalamiyoruz. Bu nasıl bı berekettir.
Saka bı yana için rahat olsun gebelik yok

Ertesi gün hapları kanama oluşturabilir. Ayrıca içine boşalma olmadıysa hamile kalmazsın. Üstüne üst adetine az kalmış ve testin negatif çıkmış. Histerik gebelik yaşarsan mutlaka terapiste görün . Canını da sıkma

Uzun çabalar sonrası hamile kaldım yedi haftalık oldum düşük riski olduğunu söyledi dr bebek gelişmiş kalp atışı iyi ama kese küçük kalmış haftaya tekrar gel bakalım dedi kese gelişmezse bebeğin kalbi durabilirmiş böyle olup gelişen varmı varsa naptınz

Back
X