lütfen cevap verin

melisayuta

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2021
16
0
1
26
merhabalar ben ilk ilişkimi 27 nisan da yaşadım reglime 10 gün kala. bazen 3 4 gün erken oluyorum ve ilk ilişki deneyimimde aşırı fazla kanama oldu belki o anki stresle reglim erken gelmiş olabilir mi? çünkü pıhtı kan geldi ve içimden geldiğini hissettim 3 4 gün sürdü ve ilk gün pantolonumdan ayaklarıma kadar aktı bugün 14 mayıs normalde reglimin çoktan gelmesi gerekiyordu ama gelmedi ben 27 mayısta o stresle ve tecrübesizlikle erken geldiğini düşünüyorum ama yine de geciktiği için days comfort gebelik testinden 2 tane yaptım ve negatif çıktı korunmasız denendi ama çok acı hissettiğim için zaten bir şeyler olmadan bıraktırdım bi travma gibi yaşadım reglim hala gelmiyor biraz tedirginim ne olmuş olabilir ?

Bahsettiğiniz şey regl gibi.

Çünkü ilk ilişkiden sonra olan kanama o kadar çok fazla olan bir şey değil.

8 nisanda olmuştum regl imayıs ayında olmadım merak ettim o yüzden teşekkürler

Bazen mevsim geçişlerinde, oruç tutuyorsan ramazanda, kullandığınız bir ilaçta, hatta ilk ilişkiden sonra regl düzeni değişkenlik gösterebilir. İçinizin rahat etmesi için bi kan testi verebilirsiniz.

gebelik testi kesin sonuç vermez mi bekarım kan testi yaptıramıyorum oruç tutmadım alkol sigara kullanıyorum ondan dolayı olabilir mi

Back
X