Kürtaj sonrası hamile kalma riski

Trinityw

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2024
9
2
1
27
Selam canım kadınlar, ben 19 mayısta kürtaj oldum ve 22 haziranda da ilk reglimi gördüm (yani 35 gün sonra). Şu an regliden sonraki 27.günümdeyim. Normalde döngüm 28-29 günde bir olurdu. Şu zamanlarda korunmasız ilişki yaşadım ama içeriye boşalım olmadı. Hamilelik istemiyoruz şu an yaşımız çok genç daha. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız. Şimdiden çok teşekkür

Selam canım kadınlar, ben 19 mayısta kürtaj oldum ve 22 haziranda da ilk reglimi gördüm (yani 35 gün sonra). Şu an regliden sonraki 27.günümdeyim. Normalde döngüm 28-29 günde bir olurdu. Şu zamanlarda korunmasız ilişki yaşadım ama içeriye boşalım olmadı. Hamilelik istemiyoruz şu an yaşımız çok genç daha. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız. Şimdiden çok teşekkür
Geri cekilme korumuyor malesef. Çok kişi var öyle hamile kalan istemiyorsanız başka türlü korunun.

Kürtaj sonrası hamile kalmak bence daha da kolaylaşıyor. Bilinen korunma yöntemleri bile tam korumuyor geri çekilme yöntemine güvenmeyin istemiyorsanız mutlaka korunun

Normalde korunuyorduk ama böyle oldu bu… Sanki regli olacakmışım gibi de bir his var. Yumurtlama geçmiştir diye de düşünüp bir an gaflete düştük ama sonra çok pişman oldum tabii

Kurtaj sonrasi gebelik daha kolay oluyor canim geri cekilmede soyledikleri gibi bi korunma yontemi degil istersen bir kan testi ver belli olmaz

Back
X