Kahverengi akıntı var dünden beridirkızlar 5,5 haftada alttan muayene zararı olur mu ?
Neden alttan MuaneKahverengi akıntı var dünden beridir
Keseyi görmek içinNeden alttan Muane
Dün leke olunca devlet acile gitmek zorunda kaldım orda muayeneyi reddettim ancak başka bi şekilde lekenin kaynağını çözemeyeceklerini söylediler. Yine de istemedim suan için ama bugün de çok hafif devam edince ne yapacağımı bilemedim açıkçası. Yarın kese için kendi doktorum çağırmıştı beni dün ki beta değerim 1370ti yarına kaç olur bilmiyorum ama inşallah gerek kalmaz. Sadece leke için korkuyorumÇok erken gidince maalesef alttan muayene ediyorlar. İlk gebeliğimde alttan muayene ettiler kanama olmadı ama enfeksiyon oldum. Kendi tecrübelerime dayanarak ben önermem.
lekelenmem var dün alttan muayene olmak istemedim ama başka türlü de nasıl öğrenecem sebebini bilmiyorum. Kafam karıştı12. haftaya kadar vajinal muayene oldum. Kanama alanım vardı. Keseyi, kalp atışını vs hep vajinal muayene ile gördüm.
Korkmayın
Allah’ın izni ile bişey olmaz
İnşallah bisey olmaz çok teşekkür ederimlekelenmem var dün alttan muayene olmak istemedim ama başka türlü de nasıl öğrenecem sebebini bilmiyorum. Kafam karıştı
Merhaba benimde aynı haftalarda kahverengi lekelenmem olmuştu alttan muayene oldum erezyonum var benim ondandır dediler ama şuanda da hafif kanamam var dün acile gittim cihaz karından göstermez dediler haftam büyüdüğü halde yine alttan baktı ama kanama nedenini söylemeyedi alttan da baksalar anlamıyorlar ki zatenlekelenmem var dün alttan muayene olmak istemedim ama başka türlü de nasıl öğrenecem sebebini bilmiyorum. Kafam karıştı
Bundan sonra ultrasondan devam edersiniz zaten.Dün leke olunca devlet acile gitmek zorunda kaldım orda muayeneyi reddettim ancak başka bi şekilde lekenin kaynağını çözemeyeceklerini söylediler. Yine de istemedim suan için ama bugün de çok hafif devam edince ne yapacağımı bilemedim açıkçası. Yarın kese için kendi doktorum çağırmıştı beni dün ki beta değerim 1370ti yarına kaç olur bilmiyorum ama inşallah gerek kalmaz. Sadece leke için korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?