• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen cevap verin

mersinli

KIZIM NİSAM
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
732
2
96
İstanbul
benim sorum tüp bebekle hamile kalan kızlara.kızlar az çok biliyosunuz benim 9.gün lekelenmelerim başladı ve 4 gündürde devam ediyor.tamam dün pozitif aldım ve dr değerimi çok beğendi.sizlerinde başına geldimi bu lekelenmeler?normalmi?daha ne kadar devam eder?sürekli dinleniyorum dışarı çıkmıyorum genelde istirihat ediyorum.ne yapmam gerekiyo yardımcı olun bana kızlar.

bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım

bence sen yapman gerekenleri yapıyorsun..

dr un progestan tarzı bir ilaç verdimi bilmiyorum lekelenmeler için...onları kullanıcaksın... en önemlisi rahat olucaksın.. ben çok rahattım..

inşallah herşey yolunda gider... stres yapma bence bu günlerde geçicek..

bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım

bence sen yapman gerekenleri yapıyorsun..

dr un progestan tarzı bir ilaç verdimi bilmiyorum lekelenmeler için...onları kullanıcaksın... en önemlisi rahat olucaksın.. ben çok rahattım..

inşallah herşey yolunda gider... stres yapma bence bu günlerde geçicek..

kullanıyorum progestanı ama ne bilim lekelerde sinirimi bozuyor korkuyorum bebeğime bişey olacak diye.sende de lekelenmeler oldumu?olduysa ne kadar sürdü?

bendede 10. günden sonra olmuştu pregostonların yanında doktorum bir iğne yaptır demişti ondan sonra kesilmişti şükürler olsun canım bence sen doktorunla konuş bu konuyu canım o daha iyi bilgi verir

bendede 10. günden sonra olmuştu pregostonların yanında doktorum bir iğne yaptır demişti ondan sonra kesilmişti şükürler olsun canım bence sen doktorunla konuş bu konuyu canım o daha iyi bilgi verir

ne iğnesi o canım?bebeğe zarar vermezmi hem?

bence bol bol dinlen, hatta yatarken ayaklarının altına yastık koy, lekelenme bitene kadar. zorunlu olmadıkça kalkma derim ben. Allaha emanet ol...

ayyy yatmaktan bitaraflarım nasır tuttu:))ya emeklerim boşa çıkmasın yatarım problem değil.benim merak ettiğim şey normalmi.bu durumda olupta gebelikleri devam eden varmı.inanın insanı rahatlatıyor aynı durumda olupta başarıya gidenleri duymak.demekki olağan bişey diyosun.hele şu zamanlarda hormonlarım o kadar coşmuşki inanın çok komik bişey izlerken bile ağlayabiliyorum,eşimi öperken ağlayabiliyorum.uçtum yani:))şu lekeler bitsede 2 yıldır özlem duyudğum duygunun tadını çıkarsam artık.

ne iğnesi o canım?bebeğe zarar vermezmi hem?

canım düşük önleyici bir iğneydi yok bitanem neden zarar versin ki sonuçta düşük önleyici yani tedavi amaçlıydı canını sıkma ama doktorunla muhakkak görüş derim kanaman için canım yaktada fazla dolaşma yat dinlenolumunekankayizsmile

canım bana da iğne vermişti prulon depot du yanlış hatırlamıyorsam. benim kanamam vardı ama..bi de demiştiki taze kan olmazsa korkma kahverengi kanların bi önemi yok demişti.. belki senin işine yarar..herşey gönlünce olsun

benim bi arkadaşımın yanlış hatırlamıyorsam 2-3 ay sürmüştü lekelenmesi, ve şimdi ikiz kızları 1,5 yaşındalar.... inşallah sende de bir sorun yok canım.. ilaçlarını kullan ve bol bol dinlen...

benim bi arkadaşımın yanlış hatırlamıyorsam 2-3 ay sürmüştü lekelenmesi, ve şimdi ikiz kızları 1,5 yaşındalar.... inşallah sende de bir sorun yok canım.. ilaçlarını kullan ve bol bol dinlen...

sağolun kızlar inanın içimi rahatlatıyorsunuz.inş.en kısa zamanda geçer bu lekelrde kurtulurum.

kızlar galiba kabus bitti.çünkü bugün hiç lekelenme olmadı galiba geçti.sizlerinde duasıyla.çok sağolun kızlar.

mersınlı sen nerde tedavı gorudun kacıncı denemen hıc bılmıyorum ben cok denk gelıyorum sana ama bılmıorum senı.problmınız neydı canım hadı bakalım bukez ınsaalh tuttu.allah9ay sonra kucagına almayı nasıp etsın

mersınlı sen nerde tedavı gorudun kacıncı denemen hıc bılmıyorum ben cok denk gelıyorum sana ama bılmıorum senı.problmınız neydı canım hadı bakalım bukez ınsaalh tuttu.allah9ay sonra kucagına almayı nasıp etsın

canım ben eurofertilde 2 defa tedavi gördüm.ilkindede tuttu fakat lekelenmeyle başlayıp kanamaya dönüşen bi durum oldu ve 5 haftalıkken düştü.bu 2.denemem ve yine eyni merkez ve aynı dr koray beydi.çok şükür yine tuttu lekelenmeler yine oldu ama diğer seferden farklıydı sadece leke oldu ve 4 gün sürdü bitti çok şükür.cumaya ilk ultrasonum var.inş.sağlıklıca kucağıma alırım.

merhaba mersinli, benimde 4 gündür ilk günlerde fazla olmak üzere kanamam oldu şimdi lekelenme tarzında afedersiniz silerken geliyor okadar bayağı azaldı. Rahim kalınlaştırıcı igne yaptılar bide serum verdiler.. Sana farklı bir tedavi uygulandımı sadece dinlenerekmi atlattın canım ? Çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz.. ben ondan korkuyorum ondan biraz :/ Ama genelde çevremde çoğu kişinin bu tarz şey yaşadığını duydum ama çoğu atlatmışlar , bende sadece wc için kalkıyorum , darısı başımıza inşallah atlatır rahat bir hamilelik dönemi geçirerek bebişlerimize kavuşuruz..

merhaba mersinli, benimde 4 gündür ilk günlerde fazla olmak üzere kanamam oldu şimdi lekelenme tarzında afedersiniz silerken geliyor okadar bayağı azaldı. Rahim kalınlaştırıcı igne yaptılar bide serum verdiler.. Sana farklı bir tedavi uygulandımı sadece dinlenerekmi atlattın canım ? Çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz.. ben ondan korkuyorum ondan biraz :/ Ama genelde çevremde çoğu kişinin bu tarz şey yaşadığını duydum ama çoğu atlatmışlar , bende sadece wc için kalkıyorum , darısı başımıza inşallah atlatır rahat bir hamilelik dönemi geçirerek bebişlerimize kavuşuruz..

üstüne görme diye bişey var canım.mesela annem bana hamileyken adet olmuş.ama düşük tehlikesi olanda da olabiliyor kanama.canım bende kanama olmadı sadece lekelenme şeklinde oldu ve 4 gün sürdü 2 gündür RABBİME binlerce kez şükür bitti.dr kanaman olursa gel demişti kanamay dönüşmediği için bişey uygulanmadı.ama iyi dinlendim kayınvalidem yemeklerimi yaptı eşim evin temizliğini yaptı herşey yanımdaydı.wc dışında pek kalkmadım transferden itibaren lekelerim geçene kadar.şimdide evden çıkmıyorum ama dolanıyorum yemeğimi falan yapıyorum.inş.en kısa zamanda geçer seninkide canım.

Back
X