- 1 Ocak 2021
- 21
- 6
- 1
- 30
- Konu Sahibi biologisst
İlişkiden 1 ya da 1.5 ay sonra yapılan erken gebelik testi yanıltır mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlamanı biliyorsan Yumurtlamadan 14 gün sonra çıkıyo büyük ihtimalleİlişkiden 1 ya da 1.5 ay sonra yapılan erken gebelik testi yanıltır mı?
son ilişkinin üzerinden 1 ay geçti ve son adetim 2 ay önceydiYumurtlamanı biliyorsan Yumurtlamadan 14 gün sonra çıkıyo büyük ihtimalle
Eger bilmiyorsan son ilişkiyi baz alarak 14 gün say o zaman da cıkar
Ama erken gebelik testin daha erken cıkarır rabbim gönlüne göre versin inşallah
Erken gebeliği kalmamış ki bu işin, hamile olma ihtimali yüksek, normal testler de gösterir zaten. Kan verin benceson ilişkinin üzerinden 1 ay geçti ve son adetim 2 ay önceydi
3 tane yaptım negatifGebelik testi yapın varsa çıkar . Eğer gebeyseniz yaklaşık 7 -8 haftalık..
testlerim negatif, kanda çıkma ihtimali var mı?Erken gebeliği kalmamış ki bu işin, hamile olma ihtimali yüksek, normal testler de gösterir zaten. Kan verin bence
Canım ilişkiyi ne zaman yaşadığınıza bağlı aslında ama baktığımız zaman da 1.5 ay sonrası zaten adetin gecikmesi gerekiyor gebelik varsa erken gebelik testi yerine normal testte kullansan çıkacaktır..İlişkiden 1 ya da 1.5 ay sonra yapılan erken gebelik testi yanıltır mı?
Testlerin negatifse birşey yoktur. Çünkü hamile olsan şimdiye çoktan testte çılardıtestlerim negatif, kanda çıkma ihtimali var mı?
çok stresli bi dönemdi ve enfeksiyon geçirdim 2.5 aydır regl olamıyorum, o yüzden şüphelendimCanım ilişkiyi ne zaman yaşadığınıza bağlı aslında ama baktığımız zaman da 1.5 ay sonrası zaten adetin gecikmesi gerekiyor gebelik varsa erken gebelik testi yerine normal testte kullansan çıkacaktır..
teşekkür ederim...Testlerin negatifse birşey yoktur. Çünkü hamile olsan şimdiye çoktan testte çılardı
E yokmuş işte neyi zorluyorsunuz anlamadım .3 tane yaptım negatif
Anladım canım ama mutlaka çıkardı gebelik olsaydı.. Allah gönlüne versin,çok stresli bi dönemdi ve enfeksiyon geçirdim 2.5 aydır regl olamıyorum, o yüzden şüphelendim
büyük şehirde yaşadığım için hastaneden ileriki bi zamana alabilmiştim randevuyu, beklerken danışmak istedim sadeceE yokmuş işte neyi zorluyorsunuz anlamadım .
regl gecikmesi yaşıyorsunuz . Gidin bir kadın doğuma sebebine baksınlar
Teşekkür ederim...Anladım canım ama mutlaka çıkardı gebelik olsaydı.. Allah gönlüne versin,![]()