- 26 Ağustos 2022
- 323
- 154
- 18
- Konu Sahibi Eglencesineee344
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hayalet bi çizgi var eğer bu çizgi ilk 10 dakika içinde çıktıysa gebelik olabilir. Aksine 10 dakikadan fazla bir süre sonra çıktıysa kuruluk çizgisidirBen hayal mi görüyorum bilmiyorum ama çok hayalet bı çizgi görüyorum sizde giriyomusunuz geç döllenme olabilirmi
2. Resimde bende gördüm, kaçıncı dakikasında çıktı ve regli dönemine kaç gün var?Ben hayal mi görüyorum bilmiyorum ama çok hayalet bı çizgi görüyorum sizde giriyomusunuz geç döllenme olabilirmi
Yaptm testi bı 15 dakika falan bakmadım çay demliyodum o sıraEvet hayalet bi çizgi var eğer bu çizgi ilk 10 dakika içinde çıktıysa gebelik olabilir. Aksine 10 dakikadan fazla bir süre sonra çıktıysa kuruluk çizgisidir
Ben net şekilde görüyorum var sanırım hayırlı olsunMerhaba
İlk fotoğraf oynanmamış ikinci fotoğraf oynanmış. Siz çizgi görüyormusunuz acaba yoksa ben görmek istediğimi mi görüyorum.
Çizgi gördüm canım. Kaç dakika da çıktı. Erken gebelik testi mi bu ? Birde Bat ne zamandıMerhaba
İlk fotoğraf oynanmamış ikinci fotoğraf oynanmış. Siz çizgi görüyormusunuz acaba yoksa ben görmek istediğimi mi görüyorum.
İnşallah vardırBen net şekilde görüyorum var sanırım hayırlı olsun![]()
3-4 dk içinde çıktı. Adetim düzensiz ama 3-4 olması lazım.Çizgi gördüm canım. Kaç dakika da çıktı. Erken gebelik testi mi bu ? Birde Bat ne zamandı
O zaman testi tekrarlayın inşallah vardırYaptm testi bı 15 dakika falan bakmadım çay demliyodum o sırasonra baktim tam çöpe atiyodum böyle gördüm
Biz de gayet net görüyoruz çizgi net olarak varMerhaba
ay gorunuyoooorrrrr,Merhaba
1 hafta önce kan testim 1.20 çıktı doktir haftaya gel yeni gebelik olabilir demişti hastane de yakın degil ki sürekli gitsemO zaman testi tekrarlayın inşallah vardır
Ama normalde hep 0.5 falan çıkardı kan testim 1.20 çıkınca suphelenmedim değil1 hafta önce kan testim 1.20 çıktı doktir haftaya gel yeni gebelik olabilir demişti hastane de yakın degil ki sürekli gitsem![]()
Sürekli hastaneye gitmenize gerek yok ki yarın sabah ilk idrarla tekrar bı test yapın ilk 10 dakika da ikinci çizgiyi görürseniz inşallah bat gününüz gecikince kan verebilirsiniz1 hafta önce kan testim 1.20 çıktı doktir haftaya gel yeni gebelik olabilir demişti hastane de yakın degil ki sürekli gitsem![]()
3-4 olması lazım düzensiz olduğu için tam kestiremiyorum çünküay gorunuyoooorrrrr,
bat ne zaman ?
Kan tsti var varsa kesinleşsin canım hayırlı olsun3-4 dk içinde çıktı. Adetim düzensiz ama 3-4 olması lazım.
ne guzel mınnos kendısını gostermıs :)3-4 olması lazım düzensiz olduğu için tam kestiremiyorum çünkü
Çoktan geçti adet düzensiz olduğundan doktor geç döllenme olabilir bekleyelum biraz dediSürekli hastaneye gitmenize gerek yok ki yarın sabah ilk idrarla tekrar bı test yapın ilk 10 dakika da ikinci çizgiyi görürseniz inşallah bat gününüz gecikince kan verebilirsiniz
Ha bide sürekli test yapıyorum zaten hep silik çıkıyorÇoktan geçti adet düzensiz olduğundan doktor geç döllenme olabilir bekleyelum biraz dedi