Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadında hiç sorun yok tüpler açıksorunları nedir?
yaparlar erkek infertilitesinde tüp bebeğe yönlendiriyorlar zaten yaşı falan sorun etmezler.Kadında hiç sorun yok tüpler açık
Erkekde de sperm sayısında çok az düşüş var sizce kadın 20 yaşındayken tüp Bebek yaparlar mi
AA gerçekten çok sevindim çok teşekkür ederim cnm benimyaparlar erkek infertilitesinde tüp bebeğe yönlendiriyorlar zaten yaşı falan sorun etmezler.
rica ederim umarım güzel sonucu alırlar biran önce :)AA gerçekten çok sevindim çok teşekkür ederim cnm benim
sorun kadında olsa olabilir ama erkek kısırlığı söz konusu olunca çoğu prosedür geçersiz oluyor, bize aşılama bile yapılmadı direk tüp bebeğe başladıkİnşallah cnm benim İnternetten baktım da kadının yaşının 23 ten büyük olması gerekiyor yazıyor o yüzden soruyum dedim
Hmm tmm cnm çok teşekkür ederim cevap verdiğin içinsorun kadında olsa olabilir ama erkek kısırlığı söz konusu olunca çoğu prosedür geçersiz oluyor, bize aşılama bile yapılmadı direk tüp bebeğe başladık
amin canım isteyen herkese nasip etsin RabbimUmarım seninde herşey gönlünce olur
Aminamin canım isteyen herkese nasip etsin Rabbim