Lütfen cevap verir misiniz

Gizemli213

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
100
13
48
27
Tam 19 haftalık hamileligim bitti bu gün sobayı falan kurduk annemle temizlik yaptık sonra baktım leke gelmiş çok degil 1 veya 2 damla kahverengi şekilde birşey olur mu acaba daha da çok şükür gelmedi birşey neden oldu acaba

bişey olmaz inşallah ama imal etme mutlaka doktoruna danış. belki kendini yorduğun içindir. ama doktora mutlaka görün için rahat etsin

muhtemelen kendinizi yorduğunuz için. ya allah aşkına bırakın temizlik olayını falan. Bebeğiniz daha önemli değil mi? Ben aylardır üstünkörü temizliyorum evimi. Ya bir, ya iki çeşit yemek yapıyorum. Kendini yormaya gerek yok.

Canim merak etme bende de koyu renk pihti seklinde gelmisti ama doktor onemli olmadigini yerlesme kanamasi olabilegini soylemisti ama devam ederse yine bi doktora git icin rahatlasin

Doktora git mutlaka böyle durumlarda nst ye bağlayıp sancı kontrolü yapıyorlar . Sırt üstü yar dinlen bol bol inşlh bişey olmaz

ah canım hemde soba kurmuşşsun elinizle yukarılara uzanmayın, evi süpürmeyin temizlik konusunda dikkatli olun diyorlar
bundan sonrası için dikkatli ol bari devamı gelmemişse endişelenme ama mutlaka
ben şanslıyım annem yanıma geldi kalıyor benimle elimi hiçbirşeye atmadım 24 haftadır

Doktorunuza danışmanız en iyisi ve daha dikkatli olun. Hamilelik ne yazıkki her istediğimizi yapabileceğimiz bir süreç değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…