Lütfen Cevap yazabilir misiniz lütfen

Duru yildiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2023
7
0
1
25
Geçen ay mayısın 6sinda korunarak(prezervatif ile) bir ilişki yaşadım ve mayısın 20sinde normal regl oldum fakat haziran ayında olmam gereken tarihte olmadım şuan 5 gün gecikti ve ondan sonra bir cinsel iliski yasamadik ama hamile olabilir miyim yoksa stres yaptığım için mi gecikti lütfen cevap verebilir misiniz

Benimde komşum hamileyken adet oluyordu ama çok görülen bir durum olmadığı için zor ihtimal dedim yani imkansız değil tabi.
Öyle değil canım arkadaşım hamileliğin ilk ayında adet gördü 2. ayında adetine 2 gün kala test yaptı pozitif doktora gittiğinde kese göründü üstüne görmüş yani şimdi 6 aylık oldu çok şükür Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize ❤️

Adet olduktan sonra gebe kalan da var canım benim arkadaşımın öyle oldu

Öyle değil canım arkadaşım hamileliğin ilk ayında adet gördü 2. ayında adetine 2 gün kala test yaptı pozitif doktora gittiğinde kese göründü üstüne görmüş yani şimdi 6 aylık oldu çok şükür Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize ❤️
anlamamış mı peki
Bunu biz bilemeyiz test yapmanız gerekir ayrıca adet olmuşsunuz hamile olma ihtimaliniz zor gecikme stresten olabilir.
eczaneden test aldim negatif cikti sanirim ihtimaller sifirlandi

Back
X