- Konu Sahibi kardelengunay
-
arkadaşlar merhaba 16 haftalık hamileyim doktorum cinsiyetinin kız oldugunu söyledi yanılma payı olabilirmi bu ilk bebegim bugune kadar doktorum ne kilomu nede tansiyonumu ölçtü bu durum normalmi teşekkürler
Genellikle erkekte yanılma payı oluyor kordon erkeğin cinsel organı zannediliyor, hayırlısı neyse o olsun senin için, kilonu ölçmesi lazım çünkü aydan aya kaç kilo aldığını hesaplaması lazım, tansiyonunu ölçmesi lazım çünkü yüksek tansiyon hamilelikte çok tehlikelilmaz:
valla bnm ne k'lomu ölçüolar ne de tansiyonumu kendi kendimi takip ediom bn burdaki doktorlar bi acayip
valla bnm ne k'lomu ölçüolar ne de tansiyonumu kendi kendimi takip ediom bn burdaki doktorlar bi acayip
oyle bnde ama burda böyle cnm yapcak bişy yok türkiyeye gdiyorum orda yaptırdım ztn bütün kontrollerimi ekimn ilk haftası tekrar gdicem doğum için orda olucak herşeym yne dediğim gibi :)
özel olmasa belki bu kadar düsünmücem am özel söyememe ramen kendi bildigini okuyo bu normal degil amabugüne kadar benimde ne kilomu nede tansiyonumu ölçtü doktorum ben rahattım bu konuda eğer seni endişelendiriyorsa hemen bir sağlık ocağına git kaydını yaptır sağlık ocaklarında kilonada tansiyonnunada bakıyolar hatta her gittiğinde bebğinin kalp atışını bile dinletiyorlar ayrıca doktorun özel olmayabilir çekiniiyo olabilirsin hiçbişi yapamıyosan alırsın bi tansiyon aleti hamilleik boyunca kendin takip edersin doktorunada yüksek veya düşük dersin ona göre bi yön çizer sana cnm endişelenme rahat ol ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?