Iptal ederim diyince bianda moralim bozuldu araştırdım bi türlü bulamadım kimse yaşamadimi diye düşünmeye başladımBenimki adetin 3. Gunu 10.mm idi..bisey olmuyo tatlim..doktorun kontrol ettigi surece..sıkıntı yapma..ona gore dozlar veriyolar..igneleride..
Ikiside oldu..bende..1 kere sadece erken catladi yumurtalar ama takibim cok iyi yaoimadi benim.en iyi sartlar aaglansinda gec olsun ama guc olmasin..bak bende suan 3 ay bekelemk zorundayim ..vitamin ve hormon ilaclari kullaniyorumm..ve bu tedavinin etkisi daha kanitlanmamis bile..ve daha oncede almistim etkisi olmadigini bile bile kullaniyorum..dusu 3 ay birde..suan 2.5 ay kaldi gerci 2 haftadir kullaniyorum ilacalari..Iptal ederim diyince bianda moralim bozuldu araştırdım bi türlü bulamadım kimse yaşamadimi diye düşünmeye başladım
Içime şu serptiniz insaAllah sonucu güzel olur
Sizin tüp bebek miydi yoksa aşılama mi?
3 ay neden bekliyorsunuz vitamin değerleriniz mi düşük normalde 1 ay ara verilmiyor mu rahim kendini toparlaması acısından benimde daha önce 2 defa negatif aşılama deneyimim var ikisindede çatlamadı hastanede catlatma yapılmıştıIkiside oldu..bende..1 kere sadece erken catladi yumurtalar ama takibim cok iyi yaoimadi benim.en iyi sartlar aaglansinda gec olsun ama guc olmasin..bak bende suan 3 ay bekelemk zorundayim ..vitamin ve hormon ilaclari kullaniyorumm..ve bu tedavinin etkisi daha kanitlanmamis bile..ve daha oncede almistim etkisi olmadigini bile bile kullaniyorum..dusu 3 ay birde..suan 2.5 ay kaldi gerci 2 haftadir kullaniyorum ilacalari..
Canim bende yumurta kalitesizligi ve azligi durumu var..kaliteyi artirmak icin 3 aylik bir tedavi verdi doktor..3 ay sonra..yumurtama bagli tup bebege baalicaz..3 ay neden bekliyorsunuz vitamin değerleriniz mi düşük normalde 1 ay ara verilmiyor mu rahim kendini toparlaması acısından benimde daha önce 2 defa negatif aşılama deneyimim var ikisindede çatlamadı hastanede catlatma yapılmıştı
Canım bu yumurta kalitesizliği nasıl anlaşılıyorCanim bende yumurta kalitesizligi ve azligi durumu var..kaliteyi artirmak icin 3 aylik bir tedavi verdi doktor..3 ay sonra..yumurtama bagli tup bebege baalicaz..
Bildigim kadariyla yumurta toplanip embriyo olusumu esnasinda anlasiliyo.alttan muayeneyle sadece capini felan olcebiliyo doktorlar ..Canım bu yumurta kalitesizliği nasıl anlaşılıyor
Yumurta dollenme asmasinda gun gun olcumler yapiliyo..hergun bolunme sayilari var olmasi gereken..2. Gun mesela 4 hucreli olmasi gerekirken 3. Gun 6 ile 8 hucreli felan olmasi gerekiyor ortalama..ama sadece bolunme sayisi degil embriyonun yapisida kaliteyi belirliyorr..parcalimi degilmi..parcali felan olursa kalitesiz oldugunu gosteriyor..yani bolunme sayisi ve embriyo olusumun yapaisi kaliteyi belirliyor...ozetleCanım bu yumurta kalitesizliği nasıl anlaşılıyor
Anladım canım demekki başlamakla bitmiyorYumurta dollenme asmasinda gun gun olcumler yapiliyo..hergun bolunme sayilari var olmasi gereken..2. Gun mesela 4 hucreli olmasi gerekirken 3. Gun 6 ile 8 hucreli felan olmasi gerekiyor ortalama..ama sadece bolunme sayisi degil embriyonun yapisida kaliteyi belirliyorr..parcalimi degilmi..parcali felan olursa kalitesiz oldugunu gosteriyor..yani bolunme sayisi ve embriyo olusumun yapaisi kaliteyi belirliyor...ozetle
Sağol canım bilgilerini paylastigin icinBildigim kadariyla yumurta toplanip embriyo olusumu esnasinda anlasiliyo.alttan muayeneyle sadece capini felan olcebiliyo doktorlar ..
2 defa negatif odu canim..3. Yu sartlar uygun lursa yaptirmayi dusunuyorum..Sağol canım bilgilerini paylastigin icin
2.defamı yaptiriyorsun tüp bebegi
InsaAllah 3.de pozitifi görürsün canım2 defa negatif odu canim..3. Yu sartlar uygun lursa yaptirmayi dusunuyorum..
Insallah canim..InsaAllah 3.de pozitifi görürsün canım
Hangi şehirde yaptiriyorsun canım?Insallah canim..
Suanki gittigim doktorumda ordan gelmiş canım
Siz nerde siniz hangi il hangi hastane..Suanki gittigim doktorumda ordan gelmiş canım
Denizli araştırma hastanesi canımSiz nerde siniz hangi il hangi hastane..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?