sen bilirsin istediğin zaman gidebilirsinArkadaşlar merhaba benim korunmasız ilişkim vardı düzensiz olarak, ve 1 haftadır bütün hamilelik belirtileri var adetime 3 gün varken yani dün yerleşme kanaması gibi kanama geldi açık pembemsi ve bugün adetime 2 gün var ve idrar testi yaptım silik çizgi çıktı sizce akşam kan tahlili yaptırsam çıkar mı ya da ne zaman yaptırmam lazım lütfen cevaplar mısınız ilk çocuğum olucak bilmiyorum ne zaman kan vermem lazım hamile miyimdir sizce
Anlarsınız siz de insan bekleyemiyor bugün tahlil yaptırsam çıkma ihtimali var dimibence regl günü kan verin
testinizin görüntüsünü ekler misiniz ?Anlarsınız siz de insan bekleyemiyor bugün tahlil yaptırsam çıkma ihtimali var dimi
Tamam teşekkür ederimÂdet gecikince kan verin.
testinizin görüntüsünü ekler misiniz ?
Testim bu her denediğimde negatif çıkardı zaten bu sefer çok fazla belirtim var ve o kanama da gelince test yapmak istedim ve 1 yıldır evliyim ilk defa çift çizgi gördüm yaptığım testlerde onun için heyecanlıyım
gidin kan testi verin hemen :) gözünüz aydın . ben öğrendiğimde de aşağı yukarı bu koyuluktaydı 376 çıkmıştı :)
Teşekkür ederim rabbim inşallah nasip etmiştir akşam gidip kan vericemgidin kan testi verin hemen :) gözünüz aydın . ben öğrendiğimde de aşağı yukarı bu koyuluktaydı 376 çıkmıştı :)
verin verin bizede haber verin her şey gönlünüzce olsunTeşekkür ederim rabbim inşallah nasip etmiştir akşam gidip kan vericem
Teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin sonuçlar çıkınca mutlaka paylaşıcamverin verin bizede haber verin her şey gönlünüzce olsun
Testiniz pozitif. Tebrik ederim. Akşam da kan verseniz çıkar, sabah da.Arkadaşlar merhaba benim korunmasız ilişkim vardı düzensiz olarak, ve 1 haftadır bütün hamilelik belirtileri var adetime 3 gün varken yani dün yerleşme kanaması gibi kanama geldi açık pembemsi ve bugün adetime 2 gün var ve idrar testi yaptım silik çizgi çıktı sizce akşam kan tahlili yaptırsam çıkar mı ya da ne zaman yaptırmam lazım lütfen cevaplar mısınız ilk çocuğum olucak bilmiyorum ne zaman kan vermem lazım hamile miyimdir sizce
Yükledim üst tarafta tekrar yükleyeyimTestiniz pozitif. Tebrik ederim. Akşam da kan verseniz çıkar, sabah da.
Teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahTestiniz pozitif. Tebrik ederim. Akşam da kan verseniz çıkar, sabah da.
Buraya da ekleyin sonucunuzu umarım pozitiftirTeşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahakşam gidip kan vericem
MaşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?