Lütfen cevaplar mısınız-sigara!

okyanusunkalbiben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
1.220
954
323
dün şeker yüklemesi için doktora gittim şekerim gayet güzel 80 çıktı fakat doktor bana sigara kullanıyormusun dedi bende hayrı hiç kullanmadım dedim ama kan değerlerinde çıkmış falan dedi acaba yediğim yi,yecekelrdenmi etkilendi fikri olan ne olur cevaplasın bu arada kola içmem çay desen günde bir bardak zorla içerim sevmem sebebi ne olabilri ki acaba

Offf çok zor bir hastalık, geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun canısı. Biz teyzeminkini Yoga Academy şifalanma cd si ve yoga dvdleri ile düzene soktuk şükür... Ya ne deyim, adamlar her derde deva. Bir danış belki sanada bir faydası dokunur.

hastalık derken ne demek istedin anlamadım canım daha açık yazabilirdin hastalık olsaydı heralde doktor önlemini al derdi üzerinde durmadı bile

şeker yüklemesi neden yapılır.ben gerçekten bilmiyorum bende hamileyim banada yapılması gerekiyormu.doktor bundan hiç söz etmedi.kan değerlerim hep normal çıkıo.ama bu ay bazı testler yapacakmış.

cnm zorla yapacaklar diye bişe yok ama yapılırsa iyi olur tabiki ilerde çocukta oluşabilecek şeker hastalığına falan bakılıyro mesela değerlerin yüksek çıkarsa sana diyet uyguluyorlar binevi önüne geçilmiş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…