- 12 Ağustos 2022
- 25
- 7
- 6
- 32
- Konu Sahibi Serpilll B
-
Bu kanama yerleşme kanaması olada bilir, olmaya da bilir her kanama yerleşme kanaması değildir. Adetin geçince test yap sebebini öğrenirsinArkadaşlar ben bu ayın 11 de yani Ramazan'ın başında regl oldum daha regl olmama 10 gün var ama bende koyu bir kanama geldi kahverengi tonlarında ama biraz kırmızıya kaçıyor çok şaşırdım çocukta düşünüyorum ne olabilir lütfen cvp bekliyrm
Adetime 10 gün var daha gebelikte düşünüyorum onla alakali olabilir mi şimdi merakımdan test vardı yaptım birşey cikmadiBu kanama yerleşme kanaması olada bilir, olmaya da bilir her kanama yerleşme kanaması değildir. Adetin geçince test yap sebebini öğrenirsin
Şuan test için çok çok erken daha yeni yerleşiyor eğer varsa adet tarihinize yakın yapın inşallah vardırAdetime 10 gün var daha gebelikte düşünüyorum onla alakali olabilir mi şimdi merakımdan test vardı yaptım birşey cikmadi
Keşke yapmasaydin daha çok psikolojini bozarsın yumurtlamadan itibaren 17. Gün net sonuç çıkarAdetime 10 gün var daha gebelikte düşünüyorum onla alakali olabilir mi şimdi merakımdan test vardı yaptım birşey cikmadi
Peki bu ne olabilir sizce ?Keşke yapmasaydin daha çok psikolojini bozarsın yumurtlamadan itibaren 17. Gün net sonuç çıkar
Evet haklısınız çok erkende olabilir ama korktum bu nedir diye .. napmam lazım bilemedimŞuan test için çok çok erken daha yeni yerleşiyor eğer varsa adet tarihinize yakın yapın inşallah vardır
Bu durimda beklemem mi lazım ilişki yaşanır mı bilmiyorumgenelde yerleşme kanaması reglden 1-2 gün önce olur. sizinki ara kanama olabilir. erken yumurtladıysanız bilemem. döllenmeden 6-7 gün sonra döllenen yumurta tutunmaya başlar ve 2-3 gün sürer bu süreç. ordan hesaplayabilrsiniz
Bir dr den İran'da yapılan araştırmaya gore ramazanda kadınların adet döngüsünün bozulduğunu duymuştum vücut aç kaldığı için buda ortalama 2-3 aydan sonra düzene giriyormuş takibini sağla bakalım eğer artarsa bi doktora basvurursunEvet haklısınız çok erkende olabilir ama korktum bu nedir diye .. napmam lazım bilemedim
Eğer çocuk düşünceniz varsa ne olur ne olmaz yinede bir muayeneye gidin kanamadan bahsedin hakkınızda hayırlısı olsunEvet haklısınız çok erkende olabilir ama korktum bu nedir diye .. napmam lazım bilemedim
yaşanır kız neden yaşanmasınBu durimda beklemem mi lazım ilişki yaşanır mı bilmiyorum
her konuda seni görüyorum baaakkBir dr den İran'da yapılan araştırmaya gore ramazanda kadınların adet döngüsünün bozulduğunu duymuştum vücut aç kaldığı için buda ortalama 2-3 aydan sonra düzene giriyormuş takibini sağla bakalım eğer artarsa bi doktora basvurursun
Kız banada sen denk geliyorsun tevafuk olmalıher konuda seni görüyorum baaakk
Olmadı öyle yaparım ilk kez böyle birşey başıma geldiBir dr den İran'da yapılan araştırmaya gore ramazanda kadınların adet döngüsünün bozulduğunu duymuştum vücut aç kaldığı için buda ortalama 2-3 aydan sonra düzene giriyormuş takibini sağla bakalım eğer artarsa bi doktora basvurursun
Cvp verip yardımcı olduğunuz için teşekkür ederimKız banada sen denk geliyorsun tevafuk olmalı
Hadi yabence de
ne hadi ya kızHadi ya
Her konuda beni görmenizne hadi ya kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?