Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar, bugün doğum yapalı 41 gün oldu ve sanırım regl oldum. Bu normal mi? Bebeğimi emziriyorum. Sütümde azalma olur mu? Bu kadar erken regl olan var mı? Çok şaşkınım.
Kişiye göre değişir balım, benim bir buçuk sene olmamıştı, hormonlarla alakalı bı durum, kırk bitmeden olan da var kırk bitince olanda var, sütüne etki etmez
Merhaba kızlar, bugün doğum yapalı 41 gün oldu ve sanırım regl oldum. Bu normal mi? Bebeğimi emziriyorum. Sütümde azalma olur mu? Bu kadar erken regl olan var mı? Çok şaşkınım.
Ben de dogumdan 68 gun sonra falan olmustum bir sıkıntı olmuyor ben de oyle yorumlari okuyunca bi stres olmustum kisiye gore degisiyor sanirim kimi 1 sene olmamis kimi bizim gibi cabuk oluyor
ben de doğumdan 53 gün sonra regl oldum ve o günden beri de düzenli regl oluyorum her ay. sütüm azalmadı. bir değişim de yasamadık. bebeğimin her seyi normal ilerliyor