LÜTFEN CEVAPLAYIN !

srrpyrz

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2022
20
5
6
37
Merhaba arkadaşlar.Son adet günüm 6 Ocak idi.7 gün sürdü normal adet günlerimdeydim.Doğum kontrol hapı kullanarak korunuyorum.Ve bu ay içersinde ilacı çok düzensiz kullandım.En son 10 gün önce ailevi sorunlarından ötürü 2 gün ilacı almayı unuttum 3. günü 3 hap birden içtim ve 2 gün içmediğim ilaç yüzünden öncesinde kahverengi lekelenme sonrasında normal kanama olarak 10 gündür devam ediyor.Ve azaldı diye eşimle ilişkiye girdik dün.Eşimi uyardım ama nafile.Hamile kalma olasılığım yüksek mi?İlaç etkisini kaybetmiş midir?Lütfen bildiklerinizde aydınlatın beni

Şimdi ben sana şöyle desem yumurtlama günün olup yumurtalarin catlamisda olabilir çünkü bende de pembe kahverengi akıntı geldiğinde doktor demişti yumurtaların catlmis diye şimdi ihtimal olarak yumurtan çatlayıp sende ilişkiye girdiğine göre ozmn bekliceksin 2 hafta şimdi ozmn hamile olup olmadigin anlarız doğru okuyup anladıysam tahminim bu

Teşekkür ederim öncelikle.Şöyle söyliyim doğum kontrol hapını 2 gün içmedim ve lekelenmem başladı sonra kanamaya dönüştü 10 gündür devam ediyor ve üstüne ilişki yaşandı

Teşekkür ederim öncelikle.Şöyle söyliyim doğum kontrol hapını 2 gün içmedim ve lekelenmem başladı sonra kanamaya dönüştü 10 gündür devam ediyor ve üstüne ilişki yaşandı
Kanama varken hamile kalacağınızı sanmıyorum

Doğum kontrol hapı kullanıyordum bende. 2 gün içmeyince vücut adet kanaması başlatıyordu bendede kahverengi(kuru kan) lekelenme ile başlayıp devam eden takribi zaten 10 günü buluyordu tamamen bitmesi. Aklınızda olsun 1 gün unutursanız sonraki günün hapıyla beraber için dünün hapını. 3.gün kullanmak pek fayda etmiyor. Ben ilacı bıraktıktan 7 8 ay sonra ancak gebe kalabildim.

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…