Bebişler 13 hafta ama cinsiyet için birşey demedi doktorum ilk çocuğum lütfen bi bakar mısınız çok merak ediyorum saolun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek gibiBebişler 13 hafta ama cinsiyet için birşey demedi doktorum ilk çocuğum lütfen bi bakar mısınız çok merak ediyorum saolun
Ama nuba göre kız gibi kafam karıştı bnmdeErkek gibi
Erkek bence görünüyo pipisiBebişler 13 hafta ama cinsiyet için birşey demedi doktorum ilk çocuğum lütfen bi bakar mısınız çok merak ediyorum saolun
Yani bana öyle geldi tabi allah bilir sağlıklı olsun inşBebişler 13 hafta ama cinsiyet için birşey demedi doktorum ilk çocuğum lütfen bi bakar mısınız çok merak ediyorum saolun
SaolasınızYani bana öyle geldi tabi allah bilir sağlıklı olsun inş![]()
Bugün kontrol var yazıcam cinsiyetiErkek bence görünüyo pipisi![]()
Son fotoğrafta erkeğe çok benziyor, belli bir çıkıntı var ama 16. hafta gibi çok daha kesin bilgi alırsınız doktorunuzdan. :) Genelde bilerek söylemek istemiyorlar öncesinde.Bebişler 13 hafta ama cinsiyet için birşey demedi doktorum ilk çocuğum lütfen bi bakar mısınız çok merak ediyorum saolun
Hayırla kucağınıza alın inş darısı başıma benimde bi kızım var 2. Si erkek olmasını isterim tabi sağlıklı olsundaValla bravo doktor erkek dedi![]()
Erkek sanki ama kız geç anlaşılıyor diye biliyorum sanki bi çıkıntı var gibiEki Görüntüle 3176565 benim de 16 Haftalık ama öğrenemedik cinsiyeti… tahmin edebilen var mııı
Saolun ben cok kız istiyordum kendimi öyle alıştırdım galiba şok oldum biraz ama şükür bi an önce doğsun istiyorumHayırla kucağınıza alın inş darısı başıma benimde bi kızım var 2. Si erkek olmasını isterim tabi sağlıklı olsunda![]()
Evet genelde geç olduğu için kızdır diyorlar ama bende bilemedimErkek sanki ama kız geç anlaşılıyor diye biliyorum sanki bi çıkıntı var gibi