Kız mı dedikızlar merhaba 10+4 haftalık hamileyim. doktorum bugün bi tahminde bulunur gibi oldu ama net bişe söylemedi. lütfen yardımcı olabilir misiniz. anlayabilen arkadaşlarım yardımlarınızı bekliyorumEki Görüntüle 2770792 Eki Görüntüle 2770794
hayır çıkıntısı var gibi dedi :):) ama benim içimden hep kız geçiyor.Kız mı dedi
Bu sene kız senesi vallahayır çıkıntısı var gibi dedi :):) ama benim içimden hep kız geçiyor.
ya hayırlısı olsun sağlıklı olsun diyorum ama inşallah kızdır :)Bu sene kız senesi valla
Daha belli olmaz ama emin ol bn 11+3 te gittim kız galiba dedi yani hala bi ihtimal bi hafta sonra gidecem cinsiyet içinya hayırlısı olsun sağlıklı olsun diyorum ama inşallah kızdır :)
Bu size komik mi geldi?Kız mı dedi
Heye çok komik geldi karnım ağrıdı gülmekten ya gerçekten bazen şaşıyorsunuz neyden ne çıkartacağınıza arkadaş alınmamış ben kötü niyetle söylemmişim eee daha ne ... ya lütfen kalplerinizi iyiye yorun kötü niyetle de demedim aklım kalktı bi Kızım olsun diye benim ama yargı dağıtmak sizin için çok kolay belli kiBu size komik mi geldi?
Kızmı diyip gülmek bana kinayeli gibi geldi malesefHeye çok komik geldi karnım ağrıdı gülmekten ya gerçekten bazen şaşıyorsunuz neyden ne çıkartacağınıza arkadaş alınmamış ben kötü niyetle söylemmişim eee daha ne ... ya lütfen kalplerinizi iyiye yorun kötü niyetle de demedim aklım kalktı bi Kızım olsun diye benim ama yargı dağıtmak sizin için çok kolay belli ki
Bende bi art niyet göremedim. Ayrıca cinsiyet tahmini yapıyoruz şurada ya komik gelse ne gelmese ne lütfen gereksiz gerilim yaratmayalım.Kızmı diyip gülmek bana kinayeli gibi geldi malesef
Sağol canımcım anlayışın için bende kız annesi olacam dilerim Rabbim de sana güzelcecik bi kız versinBende bi art niyet göremedim. Ayrıca cinsiyet tahmini yapıyoruz şurada ya komik gelse ne gelmese ne lütfen gereksiz gerilim yaratmayalım.
Kiz mi diye sorup kinaye yaptigini dusunmuyorum arkadasin.Kızmı diyip gülmek bana kinayeli gibi geldi malesef
Teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.Sağol canımcım anlayışın için bende kız annesi olacam dilerim Rabbim de sana güzelcecik bi kız versin
Çok çok aminTeşekkür ederim canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.
Sağol canımcım anlayışın için bende kız annesi olacam dilerim Rabbim de sana güzelcecik bi kız versin
Banada tahminde bulunur musunuz 12+2Kız mı dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?