Lütfen cinsiyete yorum 🙏🏻

alyadrn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2020
27
1
1
30
Merhabalar , 22 haftalık hamileyim bu haftaya kadar bebeğe kız dediler şimdi erkek çıktı ama hala inanasım gelmiyor resmi burda erkek mi gerçekten sizce ☹️ Yine kıza değişir mi

Eklentiler

• AC6AA96B-F0AE-44FB-9B83-15B59A03569A.webp
    AC6AA96B-F0AE-44FB-9B83-15B59A03569A.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 117
Merhabalar , 22 haftalık hamileyim bu haftaya kadar bebeğe kız dediler şimdi erkek çıktı ama hala inanasım gelmiyor resmi burda erkek mi gerçekten sizce ☹ Yine kıza değişir mi
Kese seklinden bilenler var. Keseyi tam yuklerseniz belki bilen olur.

Merhabalar , 22 haftalık hamileyim bu haftaya kadar bebeğe kız dediler şimdi erkek çıktı ama hala inanasım gelmiyor resmi burda erkek mi gerçekten sizce ☹ Yine kıza değişir mi
Evet erkek çıkıntılı zaten belli

Son adet tarihiniz ile gebelik haftanız uyumlu mu?
Yoksa gebelik geriden mi geliyor

Merhabalar , 22 haftalık hamileyim bu haftaya kadar bebeğe kız dediler şimdi erkek çıktı ama hala inanasım gelmiyor resmi burda erkek mi gerçekten sizce ☹️ Yine kıza değişir mi
En son gittiğimde doktor bana da böyle foto verdi 16. Haftada yine erkek demişti 21. Haftada kesin erkek dedi o iki bacak arası fotosu ortadaki pitisi🤭

Uyumlu sanırım sadece birkaç gün geriden olabilir neden farkediyor mu cinsiyet için
Farkediyor tabi, geç döllenmeler erkek bebek.
Ovulasyon döneminde oluşan bebekler kız bebek oluyor.
2-3 günlük geri olması değil, 10 gün ila 2 hafta geri olması lazım

Farkediyor tbai, geç döllenmeler erkek bebek.
Ovulasyon döneminde oluşan bebekler kız bebek oluyor.
2-3 günlük geri olması değil, 10 gün ila 2 hafta geri olması lazım
Anladım Hayır o kadar geri değildi başlarda doktor sadece kendi takip ettiğimden 1-2 gün geride söylemişti , arkadaşımın evet geç döllenmeydi ve erkek bebek bekliyor

Anladım Hayır o kadar geri değildi başlarda doktor sadece kendi takip ettiğimden 1-2 gün geride söylemişti , arkadaşımın evet geç döllenmeydi ve erkek bebek bekliyor
Yüksek ihtimal kız o zaman sizin bebek.

22. Haftaya kadar göstermediği için mi kız dedi doktorunuz yoksa çıkıntı mı yoktu

Ultrasonda gözüken pipi değil klitoris bu arada, yandaki yapılar da labia majörler(dudaklar)

Son Doktor da yüzde yüz erkek dedi ama digerleri kız diyince emin olamıyorum
Yani ben pek anlamadığım halde anladım 😁 çünkü baya çıkıntı var bildiğin ama olsun sağlıklı olsun kız erkek fark etmez

Benim İki kızımda geç döllenmeydi gebeliğim geç döllenmelerin sonucu hep ermek olmuyor.

Back
X